strazakwaffe Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 kiedyś trafił mi sie taki kosz pod różne firmy mi pasuje ale ogulnie nie pasuje-kosz nie był spawany resztki lakieru ale nie wiem czy oryginalny jak wiecie co to ? dajcie znać pozdr.
ArekBMW Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 ale...steiby mają inny tył.... takze nie wiem co to jest.
strazakwaffe Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 kiedyś trafił mi sie taki kosz pod różne firmy mi pasuje ale ogulnie nie pasuje-kosz nie był spawany resztki lakieru ale nie wiem czy oryginalny jak wiecie co to ? dajcie znać pozdr.
Cyrograf15 Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 Przed laty znajomy miał takiego albo bardzo podobnego Steiba przy Zundappie KS500 z 1936r. Tył był właśnie taki wąski jak kajak. Przód był niestety przerobiony po wypadku przez poprzedniego właściciela zaraz po wojnie.Wojtek
miq Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 Witam hmm mi sie wydaje ze nie jest kosz do panoni aone mialy taki czubek podobny jak w samolotach.A ten mi troche wyglada na niemicki marki steib ale to sa tylko przypuszczenia.Kolor jakis taki Jawowski??!!?? Pozdrawiam MIQ
strazakwaffe Napisano 5 Luty 2006 Autor Napisano 5 Luty 2006 dzieki arek -to będzie to tył jest na taz.gibottce-pozdro
pająk Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 A może to taki? Niestety nie kojarzę typu wózka ani motocykla. Gdzieś miałem fotki BMW z czymś podobnym ale nie mogę znaleźć.
ArekBMW Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Niemieckich firm produkujących wózki boczne było od groma i ciut ciut... także możliwości jest wiele może to być np JUWEL
ArekBMW Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 ...i widok z góry.A zainteresowanym polecam fajną stronke o tej tematyce:http://www.for-ju.de/Vorkriegs-Seitenwagen/Homepage/Seitenwagen-Hersteller/hauptteil_seitenwagen-hersteller.html
tytus 75 Napisano 25 Marzec 2011 Napisano 25 Marzec 2011 chciałbym odświeżyć temat.czy jest ktoś w stanie powiedzieć konkretnie od czeko jest ten kosz?
Enes Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 Ten jest dosyć podobny, nic bardziej podobnego nie udało mi sie znaleś w internecie, kosz na ilustracji jest marki Steib, STRAZAKWAFFE twój jest z pewnościa przedwojenny i na 99% niemiecki. W tym stanie wart jakies 2-3 tysiące.Pozdrawiam Enes
Pytanie
strazakwaffe
kiedyś trafił mi sie taki kosz pod różne firmy mi pasuje ale ogulnie nie pasuje-kosz nie był spawany resztki lakieru ale nie wiem czy oryginalny jak wiecie co to ? dajcie znać pozdr.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.