Skocz do zawartości

dwa głupie pytania ... :))))))))))))))

bolas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dwa (może beznadziejnie glupie) pytania. Pewnie sie nie tylko mi przydadzą.

1) jak sie dodzwonic za friko do saperów z komórki ? przez 112 ?
2)czy działający telefon moze przypadkiem wspomoć niechcący odpalenie czegokolwiek (wpływ pola magentycznego i elektrycznego itp itd...)
Napisano
bezplatnie z komorki do sluzb atowniczo-pomocniczych" jedynie przez 112, aczkolwiek najprawdopodobniej bedzie trzeba zlozyc relacje ze znaleziska oficerowi dyzurnemu policji (ktory powiadomi wlasciwa jednostke wojskowa - saperow).
Napisano
a moze by tak podac numery do saperow w wiekszych miastach w formie jakiejs tabelki i umiescic je na stale na stronie odkrywcy?
Napisano
http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&id_forum=0&ktory=20327#27047

Taki pomysł juz był. Bardzo chętnie zamieszczę takie informacje. Może ktoś ma bezpośredni dostęp do takich danych?
Napisano
Jeszcze jedna uwaga dotycząca dzwonienia na 112. Można to robić dzwoniąc z zablokowanej komórki lub z takiej z której nie znasz pinu ( na przykład należącej do osoby której udzielasz pomocy). Podaję za pracownikiem straży pożarnej który prowadził w mojej firmie szkolenie.
I mam nadzieje ,ze nikt nie bedzie musiał z tego numeru korzystać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie