bolas Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 Dwa (może beznadziejnie glupie) pytania. Pewnie sie nie tylko mi przydadzą. 1) jak sie dodzwonic za friko do saperów z komórki ? przez 112 ? 2)czy działający telefon moze przypadkiem wspomoć niechcący odpalenie czegokolwiek (wpływ pola magentycznego i elektrycznego itp itd...)
ms Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 bezplatnie z komorki do sluzb atowniczo-pomocniczych" jedynie przez 112, aczkolwiek najprawdopodobniej bedzie trzeba zlozyc relacje ze znaleziska oficerowi dyzurnemu policji (ktory powiadomi wlasciwa jednostke wojskowa - saperow).
Hugh Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 A czy ktoś zna bezpośredni numer do saperów z okolic Białegostoku?
Gość Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 a moze by tak podac numery do saperow w wiekszych miastach w formie jakiejs tabelki i umiescic je na stale na stronie odkrywcy?
Bocian Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&id_forum=0&ktory=20327#27047Taki pomysł juz był. Bardzo chętnie zamieszczę takie informacje. Może ktoś ma bezpośredni dostęp do takich danych?
Peter Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Drogie Ptaszysko, odpowiedź ze Sz. Gen będzie po 01.07 (urlop)
merlin Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Jeszcze jedna uwaga dotycząca dzwonienia na 112. Można to robić dzwoniąc z zablokowanej komórki lub z takiej z której nie znasz pinu ( na przykład należącej do osoby której udzielasz pomocy). Podaję za pracownikiem straży pożarnej który prowadził w mojej firmie szkolenie.I mam nadzieje ,ze nikt nie bedzie musiał z tego numeru korzystać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.