kloki Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 Witam Brać!Właśnie wrociłem z imprezy. Świetna zabawa pomimo dużego mrozu i kilku problemów technicznych. Niestety nie mogłem robić zdjęć, ponieważ brałem udział w walce. Jeżeli ktoś ma ciekawe fotki, to zapraszam do ich prezentacji tutaj. Należą się wielkie podziękowania dla grup Pomerania i AA7, które licznie wsparły dzisiejszą imprezę.Pozdrawiam!klOki GRH Pilica" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 no w taki mroz ja bym z giwera nie biegał ..........ile ludzi z GRH bylo ???pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Mi palce zdrętwiały od giwery ale dalej strzelałem twardo, jeszcze ten śnieg wszędzie. Ogólnie było warto. Szkoda tego ogniwa w gąsce Lufcika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok40 Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 chaos godny epoki ,było ok. pełny realizm . efekty... szczególnie jedno dmuchnięcie przy róży - trzymało mnie aż do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 chcecie mi powiedzieć, że znowu popsuli Lufcika???????????Boże widzisz i nie grzmisz.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Swietna scena nalotu iłów. chłopaki z pomerani latali w okopach od wybuchów... peknieta gącienica w lufciku pomieszała szyki a potem juz wielka improwizacja. chwała wszystkim biorącym udział że pociagneli ta imprezę.prawdziwa zima przymarzające zamki.... realizm.weterani których słuchałem byli pod wrazeniem, mieli łzy w oczach..wybuchy... super. ten przy niemcu w rosi - rewela gosciu sie nakrył nogami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 mam nakrecone jak mu trzasła gąsienica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keleborn Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 byłem , widziałem, podziwiam!chłopaki naprawdę dali czadu, wytaplali się w śniegu, a efekty piro były też niezłe...stojąc z boku jako widz wcale nie odczułem że to improwizacja, rozkręciliście wszystko b. ładniefotek parę zrobiłem, zaraz może i co wstawię, coby zainteresownia mogli się pooglądać...gratuluję!!i miły akcent - już po zakończeniu walki w momencie gdy na teren wpuszczono publikę widziałem taką scenkę - dzieciaki poprosiły jednego z chłopaków o łuski - nie tylko spacjalnie dla nich wystrzelił, ale jeszcze jakiemuś dzieciakowi (oczywiście z zachowaniem wszelkich wymogów ostrożności) pozwolił strzelić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok40 Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 wolałbym się nakryć nogami płci przeciwnej , ale jeżeli już nakryłem się swoimi to czy ktoś to zarejestrował , bo moja filmówka nie tego nie złapała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 pare fotek zrobionych przez mojego 10-cio letniego syna1. AC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 rosjanie zdobyli uszkodzonego lufcika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 rosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 mg shutze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 rosi2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 załoga rosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 uszkodzony Lufcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 rosyjski ppanc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 odwrórt 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 nalot iłów. ziemia sie gotowała a chłopaki z pomerani w okopach ogłuchli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 odwrót 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 odwrót 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 achtung!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 rosyjski zwiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.