Saper.17 Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 WItam dzisiaj u kumpla wychaczylem taki oto karnister początkowo myslałem ze jest to karnister organizacji DAF ale zamiast swastyki w kole zebatym jest BłyskawicaMam pytanie czy jest to niemiecki karnister?PozdrawiamSaper
marek123 Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 ten znaczek to logo firmy produkujacej w/w kanister :]DAF i inne (poza ss ) nie miała swoich" kanistrów !pozdro
Saper.17 Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 OK dzieki to ten karnister raczej nie jest niemiecki co nie?
Lokomotywa Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 to prawdopodobnie kamister zrobiony dla firmy EnergoMontaż" znaczono je bo kradli za komuny - współczesny chociaż pomysł rodem z Wehrmachtu
Saper.17 Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 A ztym elektromontazem to moze byc to bo kumpla ojciec u ktorego znalazlem ten karnister robil w energetyce:)PozdrawiamSaper
Saper.17 Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 WItam dzisiaj u kumpla wychaczylem taki oto karnister początkowo myslałem ze jest to karnister organizacji DAF ale zamiast swastyki w kole zebatym jest BłyskawicaMam pytanie czy jest to niemiecki karnister?PozdrawiamSaper
Pytanie
Saper.17
WItam dzisiaj u kumpla wychaczylem taki oto karnister początkowo myslałem ze jest to karnister organizacji DAF ale zamiast swastyki w kole zebatym jest Błyskawica
Mam pytanie czy jest to niemiecki karnister?
Pozdrawiam
Saper
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.