hektor111 Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 panowie ze świętokrzyskiego może spotkamy sie na piwku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor111 Posted January 20, 2006 Author Share Posted January 20, 2006 zero zainteresowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelock Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 skąd jesteś , bo świętokrzyskie jest nie małe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor111 Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 jestem z Kielc. a ty gdzie mieszkasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelock Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 ja jestem z Końskich . Gdzie szukasz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VASILI Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 ssiema panowie mi do 18 troszke brakuje ale moge czemu nie... ja jestem z koło buska dokładnie z MIETLA. tam akurat nie mam wcale kolegów poszukiwaczy a front tam był niezły...... sporo zostało jeszcze do znalezienia.. hi ja wyruszam na wiosne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzechotnik Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Jam Gdynianin, scyzorykiem rodzonym nie jestem, ale powiedzmy, że od roku przyszywany. Jędrzejów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat01 Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Witam. Ostrowiec św może na wiosnę wspólny wypad a potem to piwko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzechotnik Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Ja tam jak tylko lody puszczą i wysoka woda z rzek zejdzie, płyne Nidą, często coś nowego po zimie z piachu się pojawia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor111 Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 czekam jak tylko śniegi stopnieją Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glassmine Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Hm, Nida swietny pomysl, szczegolnie jeden stary bród :-) zakupilem wlasnie Garretta Sea Hunter II, to efekty będą troche lepsze niz z samego nurkowania, jakbys mial jakies fajne miejsce na Nidzie to pisz.PS. Jestem z Kielc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor111 Posted January 29, 2007 Author Share Posted January 29, 2007 odświerzam wątekmoże tak mała integracja przy browarku ???myśle że warto się spotkaćpzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
t Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Owszem można się spotkać.Na giełdzie w WDK najprościej.Tylko,że już była,to może na następnej.A z giełdy tylko dwa rzuty granatem do knajpki gdzie browarek czeka:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor111 Posted February 15, 2007 Author Share Posted February 15, 2007 witaj tfajno że się odezwałeś problem z giełdą jest taki a mianowicie kończy się za wcześnie więc knajpy będą zamknięte niestety:(może zgadamy się jakoś na tygodniu popołudniu?pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Co do giełdy pomysł dobry - następna 10 marca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor111 Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 ok ale do giełdy jeszcze kupe czasu więc może w między czasie jakis browarek??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor111 Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 witamPanowie Bjar i T to co spotykamy się?????giełda już w sobotepzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARKADIO.IE Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Witam Hektor,jak tam ,bedzie coś w kwietniu:) Jak będe na miejscu to dryndnę wieczorkiem"pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor111 Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 witaj Arekczekamy na Ciebie ekipa jest poinformowana znajdzie się nawet ciekawa miejscówka ;-) wszyscy są ciekawi testów DFX vs Minelab EX SE vs R1pole pokaże który z nich najlepszypróbuje integrować ludzi ze świętokrzyskiego ale jak widzisz cholernie ciężko idzie :-(zaskakuje mnie że Chłopaki z innych województw potrafią biegać razem a my jakoś nie :-(ech te kieleckiepzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARKADIO.IE Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Witam ,ja pytałem o Szydłowiec i też lipa:( Mam tekie doznanie ,że dość mało tam się kopie?lub sami samotni strzelcy?pozdrawiamps.Byle do kwietnia:) co do jakiegoś testu:) ? Ale możemy połazić i poszperać:)pozdrawiamW Skarżysku też lipa:(( ale jest jeszcze troszkę czasu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.