hektor111 Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 panowie ze świętokrzyskiego może spotkamy sie na piwku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2006 zero zainteresowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 skąd jesteś , bo świętokrzyskie jest nie małe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 jestem z Kielc. a ty gdzie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 ja jestem z Końskich . Gdzie szukasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 ssiema panowie mi do 18 troszke brakuje ale moge czemu nie... ja jestem z koło buska dokładnie z MIETLA. tam akurat nie mam wcale kolegów poszukiwaczy a front tam był niezły...... sporo zostało jeszcze do znalezienia.. hi ja wyruszam na wiosne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Jam Gdynianin, scyzorykiem rodzonym nie jestem, ale powiedzmy, że od roku przyszywany. Jędrzejów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pat01 Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Witam. Ostrowiec św może na wiosnę wspólny wypad a potem to piwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Ja tam jak tylko lody puszczą i wysoka woda z rzek zejdzie, płyne Nidą, często coś nowego po zimie z piachu się pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 czekam jak tylko śniegi stopnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glassmine Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Hm, Nida swietny pomysl, szczegolnie jeden stary bród :-) zakupilem wlasnie Garretta Sea Hunter II, to efekty będą troche lepsze niz z samego nurkowania, jakbys mial jakies fajne miejsce na Nidzie to pisz.PS. Jestem z Kielc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2007 odświerzam wątekmoże tak mała integracja przy browarku ???myśle że warto się spotkaćpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Owszem można się spotkać.Na giełdzie w WDK najprościej.Tylko,że już była,to może na następnej.A z giełdy tylko dwa rzuty granatem do knajpki gdzie browarek czeka:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 15 Luty 2007 Autor Share Napisano 15 Luty 2007 witaj tfajno że się odezwałeś problem z giełdą jest taki a mianowicie kończy się za wcześnie więc knajpy będą zamknięte niestety:(może zgadamy się jakoś na tygodniu popołudniu?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 Co do giełdy pomysł dobry - następna 10 marca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 18 Luty 2007 Autor Share Napisano 18 Luty 2007 ok ale do giełdy jeszcze kupe czasu więc może w między czasie jakis browarek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 8 Marzec 2007 Autor Share Napisano 8 Marzec 2007 witamPanowie Bjar i T to co spotykamy się?????giełda już w sobotepzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Witam Hektor,jak tam ,bedzie coś w kwietniu:) Jak będe na miejscu to dryndnę wieczorkiem"pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 8 Marzec 2007 Autor Share Napisano 8 Marzec 2007 witaj Arekczekamy na Ciebie ekipa jest poinformowana znajdzie się nawet ciekawa miejscówka ;-) wszyscy są ciekawi testów DFX vs Minelab EX SE vs R1pole pokaże który z nich najlepszypróbuje integrować ludzi ze świętokrzyskiego ale jak widzisz cholernie ciężko idzie :-(zaskakuje mnie że Chłopaki z innych województw potrafią biegać razem a my jakoś nie :-(ech te kieleckiepzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Witam ,ja pytałem o Szydłowiec i też lipa:( Mam tekie doznanie ,że dość mało tam się kopie?lub sami samotni strzelcy?pozdrawiamps.Byle do kwietnia:) co do jakiegoś testu:) ? Ale możemy połazić i poszperać:)pozdrawiamW Skarżysku też lipa:(( ale jest jeszcze troszkę czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.