pupil Napisano 8 Czerwiec 2003 Autor Napisano 8 Czerwiec 2003 dobra kto wykopal Łosia koło patoku?i co sie stalo z jego czesciami?
akagi Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 Narazie wiadomo, że ktos wykopał.... Łosia.Tylko nie wiem czy o tym samym mówimy.I to podobno prawie całego, a znana mi osoba publiczna widziała części.Więcej sam bym się chetnie dowiedział, ale cisza jak po śmierci organisty...........
merlin Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 Pupil czy mozesz troche rozszerzyć swoją myśl, bo mnie tez to interesuje.P.S.Sorry Panie /Panowie , ale niezależnie od tego co piszecie o słabości naszych słuzb muzealnych to ja i tak uważam ,że miejsce takich znalezisk jest w muzeum, a nie w jakimś prywatnym garażu.
yoony Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 akagi ty nic nie wiesz nikt ci nie powiedzial trzyma l to w tajemnicy a ty nie wiesz dlaczego nie mozliwe
akagi Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 no tym razem przyznaję się do niewiedzy Wysoki Sądzie.A sam chetnie bym się dowiedział....
merlin Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 Sorry , ale w dalszym ciągu nic nie wiem. Wiecej światła Panie/Panowie
Frozzer Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 o szczatkach losia wiem, ze ktos znalazl blachy u rolnika, o wykopanym nic nie wiem
Gość Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 A dzisiaj w Dzień Dobry wyczytałem, że R. Wójcik ma zamiar wyciągnąć Lublina z zatoki. Wie ktoś może coś o tym?Pozdro.
Forteca Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 czyli jak wyciągając coś, czego nie ma utopić pieniądze... Zobacz kilka postów niżej.
pupil Napisano 7 Lipiec 2003 Autor Napisano 7 Lipiec 2003 wiem ze sa tu goscie ktorzy wiedza conieco na ten temat..pytajcie ich..moze sie zdradza.pozdrawiam.na bank cos sie wydarzylo.
Frozzer Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 odnosnie losia to tutaj macie cos fajnegohttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=14861179
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.