Berlin Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Napisano 14 Styczeń 2006 WitamGryzie mnie od pewnego czasu ta oto łopatka- cywilna, wojskowa? austriacka, rosyjska?Macie panowie jakies pomysły?
Berlin Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Napisano 14 Styczeń 2006 WitamGryzie mnie od pewnego czasu ta oto łopatka- cywilna, wojskowa? austriacka, rosyjska?Macie panowie jakies pomysły?
Boruta Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Uchwyt na trzonek ma jak polska, natomiast kształt ostrza jest inny, cieżka sprawa.Pozdrawiam
mietek Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Ksztalt ostrza moze byc wynikiem obrobienia. Bez bic sie nie dojdzie jaka to produkcja.
pik78 Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 wg mnie sowiecka ( ale mogę sie mylic)pzdr piki
fanatyk6 Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 kiedyś taka saperka była na allegro jako saperka carska z I WŚ. Ile w tym prawdy to nie wiem, ale na nic innego mi nie pasuje...
Berlin Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 Galicya- daj mi kilka dni to wrzuce te dane.Łopatke trzymam w pracy :) bo w domu i piwnicy juz nie ma miejsca
galicya Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 A jaką grubość ma tuleja na osadzie trzonka?Jak jest wykonana tuleja?Czy jest łączona na mosiądzu czy terz wykonana w całości" za stali?Tak wstępnie wygląda mi na saperke CK.
Pytanie
Berlin
Witam
Gryzie mnie od pewnego czasu ta oto łopatka- cywilna, wojskowa? austriacka, rosyjska?
Macie panowie jakies pomysły?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.