mgieta Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 W Zielonej Górze jest taki oto dom. Na dachu znajcuja się3 takie gwiazdy - 2 duże i jedna mała ale nie ma dobrej perespektywy, zeby zrobić dobre zdjęcie. Zastanawiajace jest kto i kiedy to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grhszwadron Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 FANATYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Moze sie ktos zachwycil 'Kodem da Vinci'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELM_ Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Jestem z zielonej, a takiego domu nie widziałem. Gdzie dokładnie to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Hmmmm ja w tym nic dziwnego nie widze....u nas w Łodzi tak zawsze jest albo napis ŁKS i na nim gwiazda zydowska.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgieta Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 Dom znajduje się na ul. Kożuchowskiej. Może macie inne ciekawe zdjęcia chałup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 zapewne antysemici ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Witam.Gwiazdę tą zrobili kosmici, ci sami co robili kręgi w zbożu.][ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Ja stawiam na Żydów z Marsa.[Po ch*j takie wątki?]Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 to zrobił David bo to przecież jego gwiazda :) po chu%# to krasnale maja brody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 a mnie to ciekawii wątek ma sensto nie jest grafiti, ani nic takiegoten wzór powstał podczas krycia dachu przez użycie czerwonej dachówki na tle czrnejProponuje zapytać właściciela, chociaż pewnie dom powstał przed wojną :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 ty to Janusz masz bystre oko;],jak juz cos napiszesz to z sensem:),faktycznie na to wygląda ze ktos ulozyl wzor z dachowek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELM_ Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 O ile sie nie myle to w okolicach Kożuchowskiej mieszkali pred wojną Żydzi(oczywiście do czasu),może to spuścizna po nich ? Tylko jeśli ta wersja jest trafna to dlaczego niemiaszki tego nie zniszczyli ? Może nie zauważyli i dopiero czujne oko mgiety trafilo ten wzór na dachu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgieta Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2006 na tym widać lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 15 Maj 2016 Share Napisano 15 Maj 2016 Jak w słowach starej piosenki już nie ma dzikich plaż..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 16 Maj 2016 Share Napisano 16 Maj 2016 To i ja się podepnę ale z innej beczki.Budynek gospodarczy i fotka zrobiona kilka lat temu.Miejscowość Skokowa pod Wrocławiem.I niech nikt się tutaj nie dopatruje, hinduizmu, buddyzmu czy innej religii/wiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 16 Maj 2016 Share Napisano 16 Maj 2016 Jak nie hinduiści lub buddyści to może strzelcy podhalańscy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 16 Maj 2016 Share Napisano 16 Maj 2016 Spytaj mieszkańców kiedy ostatnio był dach przekładany.Jak przed wojną, to dziwne,że szkopy tego nie usunęli,jak po wojnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 23 Maj 2016 Share Napisano 23 Maj 2016 Domek z Rzędowa pod Opolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.