woyta Posted January 12, 2006 Author Share Posted January 12, 2006 Do ADMINA : Czy tylko ja mam problemy z wyszukiwarką? Chciałem coś wyszukać w archiwum i nic z tego. Wczoraj też nie dizałała. pzdr woyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 mi tez nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyta Posted January 12, 2006 Author Share Posted January 12, 2006 Dalej nic :(pzdr woyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 A znacie taki adres bocian@odkrywca-online.com?Chyba szybciej da się skontaktować przez e-mail niż przez forum. problem jest z jakim poszukiwanym wyrażeniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucek Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Każdym bo wogóle nie działapzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Zapewne chodzi o starą wyszukiwarkę. Jej czas już nadszedł :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyta Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Wielkie dzięki, juz chodzi :)pzdr woyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 No niestety dałem plamę i nie sprawdziłem czy działa po przeróbkach forum :(, moja wina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.