ODZYSK77 Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Witajcie.Pomóżcie mi w identyfikacji napisów gdyz jestem z tego słaby.W srodku jest miejsce jakgdyby na 3 moździerze(?).Z góry dzięki za pomoc-serdecznie pozdrawiam-Grzesiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ODZYSK77 Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 dzięki Kiler.Zawsze to coś mi pomogło i potwierdziło moje przypuszczenia.Pozdrawiam-Grześ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik78 Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 I przy okazji pierwszy post zaliczony został ;Ppzdr tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ODZYSK77 Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Witajcie.Pomóżcie mi w identyfikacji napisów gdyz jestem z tego słaby.W srodku jest miejsce jakgdyby na 3 moździerze(?).Z góry dzięki za pomoc-serdecznie pozdrawiam-Grzesiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiler Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Skrzynka na granaty mozdzierzowe. Munition 8cm Granat Werfer 34. (pisalem z pamieci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ODZYSK77
Witajcie.Pomóżcie mi w identyfikacji napisów gdyz jestem z tego słaby.W srodku jest miejsce jakgdyby na 3 moździerze(?).Z góry dzięki za pomoc-serdecznie pozdrawiam-Grzesiek.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.