Jump to content

Nowy numer Odkrywcy juz jest!

Rumburak

Recommended Posts

Hello! Czyżby forumowucze się tym razem zapomnieli? Nie widziałem postu kiedy nowy numer?" o numerze majowym. Więc tym razem donoszę przed ukazaniem się tego postu, że nowy numer już jest dostępny w księgarniach (w każdym razie w jednej księgarni w Poznaniu). Z krótkiego przeglądu wynika, że jest co czytać. Szczególnie duży i aktualny artykuł o statku Goya, a parę innych cymesików się też znajdzie. Niestety chyba nie ma już działu militarnego?!?!
Życzę miłej lektury!

PS. Tak przy okazji jest nowa książka o poszukiwaniu skarbów w Polsce niestety nie pamiętam tytułu i autora, bo nie kupiłem jeszcze, ale okładka i parę fotek, które przejrzałem wyglądają ciekawie. Kto wie co ta za książka, bo nie wiem czy warto kupić - cena ok. 50 zł.

Rumburak nie odkryłeś Ameryki. Odkrywca od dłuższego czasu wychodzi z prawie miesięcznym poślizgiem.Szkoda zasmiecać forum.Poza tym w Poznaniu kupiłem go już" 28 maja.

tak swoją drogą to po raz kolejny postać zołnierza z hero nie bardzo przypomina oryginał z okresu - ten polki piechur wyglada tragicznie ... jakby go przedwojenny kapral dorwał to by sie nabiegał i napompował na smierc :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information