Rumburak Posted May 31, 2003 Author Share Posted May 31, 2003 Hello! Czyżby forumowucze się tym razem zapomnieli? Nie widziałem postu kiedy nowy numer?" o numerze majowym. Więc tym razem donoszę przed ukazaniem się tego postu, że nowy numer już jest dostępny w księgarniach (w każdym razie w jednej księgarni w Poznaniu). Z krótkiego przeglądu wynika, że jest co czytać. Szczególnie duży i aktualny artykuł o statku Goya, a parę innych cymesików się też znajdzie. Niestety chyba nie ma już działu militarnego?!?! Życzę miłej lektury!PS. Tak przy okazji jest nowa książka o poszukiwaniu skarbów w Polsce niestety nie pamiętam tytułu i autora, bo nie kupiłem jeszcze, ale okładka i parę fotek, które przejrzałem wyglądają ciekawie. Kto wie co ta za książka, bo nie wiem czy warto kupić - cena ok. 50 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro5 Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 W Olsztynie też jest już majowy numer (fajnie bo pokazał się jeszcze w maju, co prawda pod koniec, ale lepsze to niż poczatek czerwca). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magach7 Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Fakt! Ja w warszawie zdobyłem odkrywce w MAJU!! bRAWO BRAWO!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hartmann Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 A ja nie przeczytałem jeszcze kwietniowego :))))))))))))))))))Leszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
sieha Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Wcześniej spotykałem odkrywce tylko w empiku (w Warszawie), ostatnio znalazłem go w kiosku na stacji metra, a majowy numer w kiosku niedaleko metra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Rumburak nie odkryłeś Ameryki. Odkrywca od dłuższego czasu wychodzi z prawie miesięcznym poślizgiem.Szkoda zasmiecać forum.Poza tym w Poznaniu kupiłem go już" 28 maja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolas Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 tak swoją drogą to po raz kolejny postać zołnierza z hero nie bardzo przypomina oryginał z okresu - ten polki piechur wyglada tragicznie ... jakby go przedwojenny kapral dorwał to by sie nabiegał i napompował na smierc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.