Rumburak Napisano 31 Maj 2003 Autor Napisano 31 Maj 2003 Hello! Czyżby forumowucze się tym razem zapomnieli? Nie widziałem postu kiedy nowy numer?" o numerze majowym. Więc tym razem donoszę przed ukazaniem się tego postu, że nowy numer już jest dostępny w księgarniach (w każdym razie w jednej księgarni w Poznaniu). Z krótkiego przeglądu wynika, że jest co czytać. Szczególnie duży i aktualny artykuł o statku Goya, a parę innych cymesików się też znajdzie. Niestety chyba nie ma już działu militarnego?!?! Życzę miłej lektury!PS. Tak przy okazji jest nowa książka o poszukiwaniu skarbów w Polsce niestety nie pamiętam tytułu i autora, bo nie kupiłem jeszcze, ale okładka i parę fotek, które przejrzałem wyglądają ciekawie. Kto wie co ta za książka, bo nie wiem czy warto kupić - cena ok. 50 zł.
Jaro5 Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 W Olsztynie też jest już majowy numer (fajnie bo pokazał się jeszcze w maju, co prawda pod koniec, ale lepsze to niż poczatek czerwca).
Magach7 Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 Fakt! Ja w warszawie zdobyłem odkrywce w MAJU!! bRAWO BRAWO!!
Hartmann Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 A ja nie przeczytałem jeszcze kwietniowego :))))))))))))))))))Leszek
sieha Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 Wcześniej spotykałem odkrywce tylko w empiku (w Warszawie), ostatnio znalazłem go w kiosku na stacji metra, a majowy numer w kiosku niedaleko metra.
Gość Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 Rumburak nie odkryłeś Ameryki. Odkrywca od dłuższego czasu wychodzi z prawie miesięcznym poślizgiem.Szkoda zasmiecać forum.Poza tym w Poznaniu kupiłem go już" 28 maja.
bolas Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 tak swoją drogą to po raz kolejny postać zołnierza z hero nie bardzo przypomina oryginał z okresu - ten polki piechur wyglada tragicznie ... jakby go przedwojenny kapral dorwał to by sie nabiegał i napompował na smierc :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.