von Neumarkt Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Witam!Mam pytanie o widoczną na zdjęciu blachę(w całości ale zgiętą).Średnica 6 cm i napis na okręgu Daimler Motoren Gesellschaft",przez środek napis Mercedes".Pozdrawiam ,Andrzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
von Neumarkt Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Racja!!Chodzi mi o model(jeśli to możliwe)i z których lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pająk Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 W wolnym tłumaczeniu Spółka silnikowa Daimlera", nie wiem czy da się to połączyć z konkretnym modelem. Może to jakiś emblemat/medal związany z powstaniem marki Mercedes? Gadżet promujący tę markę? W każdym razie ciekawe, może spróbuj napisać bezpośrednio do Mercedesa? Myślę, że najbardziej wiarygodną odpowiedź znajdziesz właśnie u nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
von Neumarkt Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Witam!Mam pytanie o widoczną na zdjęciu blachę(w całości ale zgiętą).Średnica 6 cm i napis na okręgu Daimler Motoren Gesellschaft",przez środek napis Mercedes".Pozdrawiam ,Andrzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
von Neumarkt
Witam!Mam pytanie o widoczną na zdjęciu blachę(w całości ale zgiętą).Średnica 6 cm i napis na okręgu Daimler Motoren Gesellschaft",przez środek napis Mercedes".Pozdrawiam ,Andrzej.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.