von Neumarkt Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 Witam!Mam pytanie o widoczną na zdjęciu blachę(w całości ale zgiętą).Średnica 6 cm i napis na okręgu Daimler Motoren Gesellschaft",przez środek napis Mercedes".Pozdrawiam ,Andrzej.
von Neumarkt Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 Racja!!Chodzi mi o model(jeśli to możliwe)i z których lat.
pająk Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 W wolnym tłumaczeniu Spółka silnikowa Daimlera", nie wiem czy da się to połączyć z konkretnym modelem. Może to jakiś emblemat/medal związany z powstaniem marki Mercedes? Gadżet promujący tę markę? W każdym razie ciekawe, może spróbuj napisać bezpośrednio do Mercedesa? Myślę, że najbardziej wiarygodną odpowiedź znajdziesz właśnie u nich.
von Neumarkt Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 Witam!Mam pytanie o widoczną na zdjęciu blachę(w całości ale zgiętą).Średnica 6 cm i napis na okręgu Daimler Motoren Gesellschaft",przez środek napis Mercedes".Pozdrawiam ,Andrzej.
Pytanie
von Neumarkt
Witam!Mam pytanie o widoczną na zdjęciu blachę(w całości ale zgiętą).Średnica 6 cm i napis na okręgu Daimler Motoren Gesellschaft",przez środek napis Mercedes".Pozdrawiam ,Andrzej.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.