wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 C.FUHRMANN BAD POLZIN i Pom duza jeszcze inna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 foto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 C.FUHRMANN BAD POLZIN i Pom mala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 foto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 sorki za fotki na szybkiego:)) Pzdr. P.S. Sorki wons wciełem się:))) w ekspozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 C.FUHRMANN BAD POLZIN i Pom mala z powojenną nalepką LEMONIADA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Z Brzegu i okolicy większość sam wykopałem Gdańsk i inne rejony z zakupu:))lub wymianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Nie szkodzi, ze się wciąłeś :D Nawet to i dobrze, bo ile można na flachy patrzeć ;) Ładny zbiór.C.FUHRMANN BAD POLZIN i Pom mala LEMONIADA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 i ostatnia jak narazie, ale jak będę miał jeszcze chwilkę, to możliwe, że coś wklepnę ;)W.ERBGUTH NIEDERLAGE der POLZINER BRAUEREI NEUSTETTINpozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkofjr Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Witam,A masz moze butelke po piwie z Kalisza Pomorskiego,Kallies i Pommern. Bo jesz zaje.iscie rzadka,pobilem pare jak kopalem smietnik i tylko mi porcelanki zostaly,Pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 BISMARCK niezły przystojniak- niewiele osób ma taką butelke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 kapsel jest niestety via internet nieczytelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 połczyńskie i koszalińskie zatyczki jeszcze w starej gablotce :D Nie wiem czy taką z Kalisza mam... chyba całej nie trafiliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 KARL NAGEL DRAMBURG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 inna połczyńska :D mam jeszcze jedną z Drawska, ale muszę ją znaleść na półce i dopiero jej fotkę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 i jeszcze... poza tym jeszcze cały karton w piwnicy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Jutro zapodam fotki moich porcelanek ,zbieram tylko II RP i to nie namiętnie a raczej na zasadzie jak wpadnie ,to niech leży". Mam trochę niemieckojęzycznych z Prus i innych ,ale mogę je jakoś wymienić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 BOHRISCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 BOHRISCH Cześć Michał :D. Pewnie, że zapodaj fotki swoich zbiorów. Masz się czym pochwalić :D pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 darkofrj: niestety nie mam żadnych butelek Kalisza/pomwedług katalogu istniały:Kiechofer 1865-1870Koneman 1912-1914Michaelis 1865-1880ale nie wskazuje na istnienie jakichkolwiek butelek (browarnianych) z napisami z Kalisza/pomwons: małe butelki najczęściej po perfumach ale tutaj mały" rarytasik: awers-pruski myśliwy rewers-wiersz-So lang dem Soldaten die Flasche winkt ihm trotz Hitz oder Kalter Muth nicht sinkt! " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 rarytasiki z koslina !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 vereinsflasche-koslin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.