Gość Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Witam, poszukujemy chetnego do wyprawy do Afryki Południowej na przełomie sierpnia i września. Będzie dużo przygód i kobiety w strojach ludowych, czyli w samych naszyjnikach. Brakuje nam ejszcze jednej osoby; szczególy na priva. Przy okazji bardzo dziękuje wszystkim kolegom, którzy pomogli mi w sprawie Pilicy. Mamy super zdjęcia.PozdrowieniaJoanna
Gość Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 To jak w tym kawale:- Jedziesz do Afryki??- Tak!- To tam, gdzie kobiety chodzą toples ;-D??- Chodzą, ale tylko w programach National Geografic. ;-((hehehehePozdrawiam
Gość Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 O przepraszam bardzo, tam gdzie jedziemy naprawdę chodzą golusienkie. A jak nie to czego nie robi się dla turystów.
Hartmann Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Wszystkie ?????.To znaczy turystki też ?????.Jak tak to jade :))))LeszekP.s. I znowu Hart popadnie w niełaske :))))))))))))
Hartmann Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 A można prosić o małą próbkę ubylek lub turystek" w stojach regionalnych,na zachęte.W końcu to spory wydatek .:))))))))))))))))LeszekP.s Zabiję się sam,proszę nie robić sobie kłopotu :))))))))))
Peter Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Hłe hłe, jak w przedwojennym dowcipie. P. Joanno chciałem Panią zawiadomić , że nie pojadę ....Hart, tobie się znowu Króliczki zalęgły ??!! Uważaj, na wiosnę grasuje wirus katarakty seksualnej D:.
okejos Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 albo takie majteczki dla faceta :)))a tak swoja droga spedziłem w nigerii ponad pół roku. ja p..... jest tylko jedno plemie gdzie murzynki sa naprawde ładne i zgrabne to Fulani. i zabierzcie duuuzo pencyliny :))
Frozzer Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 a mozna sie dowiedziec w jakim celu jedziecie do afryki, moze jakies pojazdy lisa pustyni albo cos takiego znajdziecie :)
Mi.Der Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 Ale trzeba uwazac (tzn. zabrać ze sobą odpowiednie sztuki z wykopanych arsenałów ;-) bo jakies parę lat temu turystę z Polski zadziabali za to, że nie chciał kupić jakiej sztuki ludowej...
Frozzer Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 ze do rpa jedziecie to nie wiedzialem, wybaczcie, nei zasiegnalem jezyka w innych zrodlach wiedzy ;/
drhaja Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 Frozzer - czytaj uważniej... :)Faktem jest...do RPA Rommell nie dotarł, choć fajnym dowódcą był... :)
Frozzer Napisano 11 Czerwiec 2003 Napisano 11 Czerwiec 2003 ano nie dotarldoczytalem ze do poludniowej afrykinoale poco jedziecie? :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.