Martin Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Obert poszukaj mi dzisiaj o tym kalendarzu. OK:)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 czekaj cos mi umknelo jakim kalendarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 aaaaaaaaaa ten staroslowianski ok ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Obert, powiedz no mi , znalazłeś to o czym mówiłeś w linkach u góry strony czy linkach Gazety rycerskiej" ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 martinku gadzino jest to na stronach poszukiwania w internecie zycze owocnego kopania az mi zal d.... sciska ze nie moge jechac ale ojciec ... mysle ze na drugi tydzien W TEREN pzdr dajcie znac co kopneliscie a i te wzmocnienia od palatki sa pod drzewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 WitamPierwszy wyjazd: żelazne i mosiężne klamereczki, 3 kalesoniaki , to coś od pałatki z zachowanym drewnem i kilka dziwadełek :).Obert: to o tym kalendarzu to było w jakiejś galerii któregoś z muzeów czy może jakiś artykuł???Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 gratuluje martinku znajde ci adres strony i wysle jutro o 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Będę Ci bardzo wdzięczny. Jutro o 19. Po oczyszczeniu z ziemi fantów okazało się , ze przybył jeszcze jeden:), a mianowicie sprzączka do pickelhauby razem z tym kółeczkiem z ząbkiem co się do niej wkłada i przyczepia". A co się przyczepiało" do tego kółeczka to ja już niestety nie mam pojęcia :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Zrobiłem zdjęcia rzymka i wstawiłem na PS". No to jak Obert , dajemy gadzinkę do oliwki???pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 nie niech zostanie taki jaki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Nie , to nie :). Obert nie będę tego przepisywał , zobacz sobie tutaj:http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=22497pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 dzieki martinku mysle ze u ciebie bedzie w dobrych rekach jest twoja pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 ale postawisz piwo ))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 ... ale małe ;), a tak na poważnie to wielkie dzięki. Może ktoś jest dzisiaj chętny aby o 19.00 wyskoczyć na godzinkę w nasze stałe miejsce?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 martin dzisiaj nie moge ale w niedziele b chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolp Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 W nawiązaniu do tematu związanego z browarem podaje adres forum www.browar.biz Można znaleźć tu bardzo wiele na temat browarów, m.in. ich historii.Np. tu:http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=37759Oglądanie zdjęć wymaga zalogowania (rejestracji - wypełnienia chyba z 4,5 pól) Teksty można przeglądać bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 no wiec panowie chetni w niedziele o 19 w stalym miejscu JAGODA zyjesz obwiesiu czy odezwiesz sie jak zrobi sie cieplo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Zyje ale ciężko do połowy marca jestem out of order, prze.bka na każdym fronicie w pracy w domu w szkole. Owocnych poszukiwań i do zobnaczenia w połowie marca.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Jagoda jakie poszukiwania to biale paskudztwo lezy i nie topnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 witam panowie w srode jest spotkanie w fundacji ziemi lodzkiej w sprawie Bitwy Lodzkiej i wyjazdu do krasnojarska kto chetny ))))))))))))))))) moze jakies spotkanko pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Witam.efes mógłbys sie skontaktowac ze mną.JakubRut@interia.plPzdr AK77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Obert jak tam mój orzełek pocztowy?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 AK77 wysłałem maila.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Ciekawostka dla miłosników Łodzi i okolic.http://cgi.ebay.de/81-Maximum-Ak-Militaer-1-WK-Konstantynow-um-1915_W0QQitemZ7748906265QQcategoryZ8998QQrdZ1QQcmdZViewItemNieżle Rosjanie w 1915r Konstantynów zniszczyli.Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 fajne zdjecie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.