efes Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Nie dam rady.Po niedzieli chętnie.pozdrm efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 No czemu nie :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 ok19 w starym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Obert, na Twoje pytanie z mail`a odpowiadam , że jest i to gigantyczny :), a co z Zieloną Górą?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 mysle ze odpuscimy bo jutro ma byc z min 10 ale jeszcze poczekajmy na prognoze pogody i skontaktuje sie z michalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 w tym tyg jestem nieco wolny to może jakiś meeting browarowy??Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 jestem za podajcie termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 i co cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Radek ty jako oberszef grupy wyznacz termin!Pozdr MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Moze w piatek niech sie wypowie reszta grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Nie wiem, ile samolotów, ale pałac na tyle skutecznie został zniszczony, że Nemcy go rozebrali na pocz. lat czterdziestych i stąd mamy taki ładny park.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Obert , znależliśmy wtedy aż trzy takie tulejki" ??? kompletnie tego nie pamiętam, no ale jeżeli tak , to nie bądż zgred i odpal jedną mi taką tulejkę" za browczyka :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 martin zostawilismy to pod drzewem tam gdzie kopalismy JEDZIEMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 jagoda co do dzisiejszego spotkania nie moge dzisiaj martin tez nie pzdr i do zobaczenia TOPNIEJA SNIEGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 maciek podaj na swoj adres mailowy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 martin efes jutro pifo o 19 w stalym miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 martin 18 mm ma srednicy do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 dzisiaj o 19 ? w pijalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 mój adres:sakata14@wp.plyobboy@op.plpozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Hehehe.Widze,że wy też nie próżnujecie...Obert,a może ktoś od was miałby ochote bryknąć z nami na mierzeje ??? mam jeszcze dwa miejsca wolne pozdr. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 dzieki miro pogadam z chlopakami ja zaczynam prace w nowej firmie to na razie dalsze wypady mam z glowy pzdr Ale latem napewno sie spotkamy bo jade do rodzinki w wasze rejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Załatwiłem na poniedziałek bardzo dobry aparat fotograficzny do tego sympatycznego rzymka. Młody mam jeszcze jednak kilka rzeczy dla Ciebie. Musimy się jakoś umówić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 Mozemy jutro do poludnia wpasc do Ciebie...Co ty na to? Ok 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Ok.Jak co,to dajcie cyne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Obert8.JESTEM NA FORUM OBLICZA HISTORII.Tu mnie już nigdy nie będzie.Jakbyś miał pytania,to wal tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.