Mlody Mauser Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 Nowy watek o Grupie Łódz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 to dobrze bo stary juz sie za dlugo otwieral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 No to chłopaki- szczęśliwego,owocnego w pełne fantów pola i lasy,NOWEGO 2006 ROKU. Życzy Brzeg.Pozdrowionka Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Wczoraj ostatni rz w tym roku zdecydowałem się na kopanie. Oczywiście wybór padł na Wiączyń. Trafiłem kilkanaście łusek, podkowę, rączkę do kociołka. Michał za to znalazł" 7 (8?) guziczków carskich.Nastepne moje kopanie już w nowym roku.Panowie i Panie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 Zycze wam wszystkiego naj w nowym roku plytkich dołkow dobrych fantow Obert I Mlody Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Wszystkiego najlepszego,owocnych poszukiwań i płytkich dołków dla Grupy Łódż w Nowym 2006 roku życzy ekipa FREIWILLIGE CREV"Darz dół!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 Dzieki wielkieMlody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Szczęśliwego Nowego 2006 roku dla wszystkich forumowiczów z Łodzi.Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 dziekujemy za zyczenia i daszdol wszyskich kopidolow w nowym roku 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 jagoda po co ci statut grupy kalisko ostrowskiej pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Mam pytanie Jaki budynek jest widoczny na tym zdjęciu, to chyba oczywiste. Opis brzmi Lodz Litzmannstadt Sitz d.Chefs NS-Zivilverwaltung 1942". Natomiast jakie budynki są widoczne z tyłu. Co się tam znajdowało. Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 palac poznanskiego na obecnej ulicy zachodniej i ogrodowej w 39 tez tak sie nazywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 cholera zle przeczytalem myslalem ze chodzi o identyfikacje budynku pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 To akurat wiem. Szkielet nowego miasta opierał się o Północną-Południową, Wschodnią-Zachodnią. To dlatego Łódź ma teraz ulice głównie pod katem prostym, jak papier w kratkę. Zastanawia mnie, jakie budynki były tam z tyłu? Dzisiaj tam praktycznie nic nie ma.Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Hey !!! zapadliscie w zimowy letarg nikt nic nie dziala Idziemy po motoweteranie na piwo do tawerny czy sa chetni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Można prosić o jakieś szczegóły. Co, gdzie, kiedy?Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Na MWB idę rano. Wieczorkiem spotkanko pod halą i przemarsz do Tawerny.Przypominam wszystkim osobą, że właśnie rok temu doszło do pierwszego spotkania właśnie po MWB.Łza się w oku kręci - to już roczek :)Tawerna mieści się na ulicy Stefanowskiego ( róg Stefanowskiego i Radwańskiej - czerony kwadracik na mapce)Godzinę spotkania jeszcze się ustali.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Wkradł się maly błąd. Miało być osobom a nie osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 efes,wybierasz się może na MWB?Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 no to ustalcie gdzie i kiedy to może wkońcu wasze twarzoczaszki obacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 o 10 rano przy glownym wejsciu na MWB co do Tawerny to jkeszcze sie umowimy MARTIN co sie nie odzywasz!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Spotamy się na MWB , albo w Tawernie bo na 10.00 to ja na pewno się nie wyrobię.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Witam Ja juz od dawna sie nie odzywalem w lodzkim temacie bo maturka w tym roku :) W takim razie zapraszam lodzian na wrzesniową wystawke Strzelcow Kaniowskich na MWB.Jak by ktos chcial pogadac o wykopkach w okolicach lodzi szczegolnie w lesie pod Wola Cyrusową i lesie Janinowskim to pytajcie o MIQa albo o starszego strzelca Szuberta :D Najbardziej interesuje mnie Wola Cyrusowa bo szukam tam bez przerwy swojego graala od 3-4 lat :) Pozdrawiam goraco MIQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 panowie kto chetny do tawerny na 18 ja i michal bedziemy a co z reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Godzina 18 mi odpowiada. Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.