Skocz do zawartości

Grupa Łódź

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Wczoraj ostatni rz w tym roku zdecydowałem się na kopanie. Oczywiście wybór padł na Wiączyń. Trafiłem kilkanaście łusek, podkowę, rączkę do kociołka. Michał za to znalazł" 7 (8?) guziczków carskich.
Nastepne moje kopanie już w nowym roku.
Panowie i Panie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Pozdrawiam.

To akurat wiem. Szkielet nowego miasta opierał się o Północną-Południową, Wschodnią-Zachodnią. To dlatego Łódź ma teraz ulice głównie pod katem prostym, jak papier w kratkę. Zastanawia mnie, jakie budynki były tam z tyłu? Dzisiaj tam praktycznie nic nie ma.
Ironrat

Na MWB idę rano. Wieczorkiem spotkanko pod halą i przemarsz do Tawerny.
Przypominam wszystkim osobą, że właśnie rok temu doszło do pierwszego spotkania właśnie po MWB.
Łza się w oku kręci - to już roczek :)

Tawerna mieści się na ulicy Stefanowskiego ( róg Stefanowskiego i Radwańskiej - czerony kwadracik na mapce)
Godzinę spotkania jeszcze się ustali.
Pozdrawiam.

Witam
Ja juz od dawna sie nie odzywalem w lodzkim temacie bo maturka w tym roku :) W takim razie zapraszam lodzian na wrzesniową wystawke Strzelcow Kaniowskich na MWB.Jak by ktos chcial pogadac o wykopkach w okolicach lodzi szczegolnie w lesie pod Wola Cyrusową i lesie Janinowskim to pytajcie o MIQa albo o starszego strzelca Szuberta :D
Najbardziej interesuje mnie Wola Cyrusowa bo szukam tam bez przerwy swojego graala od 3-4 lat :)
Pozdrawiam goraco MIQ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie