fuks Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 A ja też lubię pokrętełka, ale i dobry wyświetlacz - będzie to coś z Minelaba albo z Whitesa, czyli pewnie Explorer II albo XLT. Są dość podobne, więc pewnie wybiorę ten, który będzie w lepszej cenie.
VanWorden Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 No, pokrętełek to w jednym i drugim raczej malutko.. Masz tylko guziczki na paluszki i wyświetlaczyk, całkiem śliczniutki:))PozdrowionkaVan Wordenik..
k-szela Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Dokładnie oba modele nie mają pokrętełek, ale to nie znaczy że są złe:)))
k-szela Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Co do X-terry filmik bardzo uogólniony raczej dla początkujących. Co do X-terry to 50 jest w miare ciekawa 30 jak za tą cenę mało funkcji.
wiciu_r Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Napisano 2 Kwiecień 2006 Odgrzeję temat i powiem że od 2 miesięcy mam Fisherka 1225, lekki, prosty w obsłudze, tylko 2 pokrętła, zasięgów jeszcze dokładnie nie znam ale jeśli chodzi o ilość fantów to po całym dzisiejszym dniu (12 monet, pociski dreyse, 3 guziki, i inne kolorki) znajduje się pomiędzy XLT a MXT, baterii jeszcze nie zmieniałem ale podobno starczają na 60 godzin.Dyskryminacja co prawda na słuch ale wykopałem tylko 2 gwoździe, reszta śmieci dała się rozpoznać (to że śmieci potwierdzone wyświetlaczem XLT,MXT). Najfajniejsza monetka 1 grosz poznański z XIXw dała co prawda słaby ale wyraźny sygnał z około 27-30cm więc zasięg nawet na sondzie 8cali jest OK. Sądzę że na kilka lat mi wystarczy.Polecam i Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.