Boruta Napisano 14 Grudzień 2005 Napisano 14 Grudzień 2005 Ten tramwaj na przedostatnim zdjęiu wygląda na wmontowany.Pozdrawiam
Semaj Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Napisano 14 Grudzień 2005 Dzięki za odzew, ale jest jeden mały problem - wszystkie te fotki są właśnie z terenu od Wisły do ul. Targowej. A co dalej? Nikt nie ma zdjęć np. koszar na ul. 11 listopada zakładów w okolicy ul. Szwedzkiej, osiedli kolejarskich na Targóku etc etc? Jakos ta Praga niknie w otchłani czasu :)
kloki Napisano 14 Grudzień 2005 Napisano 14 Grudzień 2005 Witam.Nie znam Warszawy, ale posiadam dość obszerną kolekcję zdjęć Warszawy z lat 1939 - 1944. Czy mogę je także zamieścić w wątku? Zdjęcia mam oczywiście na dysku, jest ich ok 140... Nie wiem czy wszystkie zamieszczać ;)Pozdrawiam serdecznie
Darek419 Napisano 14 Grudzień 2005 Napisano 14 Grudzień 2005 Spróbuj w galerii Odkrywcy pozdro Darek.
turtur Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 kloki, jesli mozesz... to galeria... jesli bylbys laskawy, to prosilbym na maila.. sam zaczynam zbierac zdjecia Warszawy - glownie Pragi, gdzie urodzilem sie, mieszkalem, dorastalem i gdzie po raz pierwszy zostalem zarazony bakcylem historii. Staram sie zrobic cos w rodazju Spacerkiem po..." - choc to dopiero mizerne poczatki... Moze kiedys moje dzieci wroca tam...
zelig Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 Kloki , spakuj je i wrzuć na http://www.rapidshare.de/ - to najlepsza metoda żeby zobaczyła je większa ilość ludzi i nieludzi, dzięki! (Tam jest chyba 100 MB limit).
kloki Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 Witam. Dobrze - w takim razie w wolnym czasie postaram się zrobić z tego jakąś galerię. Zdjęcia te pozyskałem z internetu jako jeden album, dlatego chciałbym się nimi z Wami podzielić. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.