Skocz do zawartości

Zdjęcia warszawskiej Pragi

Semaj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzięki za odzew, ale jest jeden mały problem - wszystkie te fotki są właśnie z terenu od Wisły do ul. Targowej. A co dalej? Nikt nie ma zdjęć np. koszar na ul. 11 listopada zakładów w okolicy ul. Szwedzkiej, osiedli kolejarskich na Targóku etc etc? Jakos ta Praga niknie w otchłani czasu :)
Napisano

Witam.

Nie znam Warszawy, ale posiadam dość obszerną kolekcję zdjęć Warszawy z lat 1939 - 1944. Czy mogę je także zamieścić w wątku? Zdjęcia mam oczywiście na dysku, jest ich ok 140... Nie wiem czy wszystkie zamieszczać ;)

Pozdrawiam serdecznie

Napisano
kloki, jesli mozesz... to galeria... jesli bylbys laskawy, to prosilbym na maila.. sam zaczynam zbierac zdjecia Warszawy - glownie Pragi, gdzie urodzilem sie, mieszkalem, dorastalem i gdzie po raz pierwszy zostalem zarazony bakcylem historii. Staram sie zrobic cos w rodazju Spacerkiem po..." - choc to dopiero mizerne poczatki... Moze kiedys moje dzieci wroca tam...
Napisano
Kloki , spakuj je i wrzuć na http://www.rapidshare.de/ - to najlepsza metoda żeby zobaczyła je większa ilość ludzi i nieludzi, dzięki! (Tam jest chyba 100 MB limit).
Napisano

Witam. Dobrze - w takim razie w wolnym czasie postaram się zrobić z tego jakąś galerię. Zdjęcia te pozyskałem z internetu jako jeden album, dlatego chciałbym się nimi z Wami podzielić. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie