militarnik Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2005 czy ktos z forum należy do Stowarzyszenia rekonstrukcji Historycznej KRAKÓW ??? Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ur Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Witamo ile mi wiadomo, to w Krakowie nie działa SRH Kraków, za to jest tam SRH Wrzesień 39", którego jestem członkiem.pozdr.Maciej Gładysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Hmmmm, a może jest druga grupa o której nic nie wiemy Maciek? SRH Kraków - odezwijcie się :DPozdrowPrzemek kiler"SRH Wrzesień 39" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Może inaczej: czy chodzi Ci o grupę, która odtwarza szpital polowy i łączność polską, GJ oraz Armię Czerwoną? Może tak dojdziemy do jakichś sensownych konkluzji :)Pozdrawiam,Błażej Nikiel-WroczyńskiSRH Wrzesień 39"Sekcja Radziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2005 Pomyliłem się - znaczy błedne dane dostałem. Mam rozumieć, że panowie należą do POLSKI WRZESIEŃ 1939 w KRAKOWIE ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2005 Najprawdopodobniej zapiszę się do SHR Polski Wrzesień w Krakowie ale dopiero jak skompletuje strój, broń, poczytam troche o WP w 1939 roku. I właśnie w kwestii umundurowania i uzbrojenia potrzebuję pilnie waszej pomocy. Pierwsza sprawa to coś na głowę. czy jest wymagane posiadanie hełmu? czy to musi być wz. 31 Salamandra? Może wystarczy czapka rogatywka ( chcę być Polaczkiem oczywiście :) ) i gdzie można kupić Salamandrę po przystępnej cenie albo repro jakiejś rogatywki WP 1939 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 ArghSRH Wrzesień 39", nie Polski Wrzesień" ani inne pochodne tej nazwy z GRH Szpital polowy" włącznie (muszę przyznać, że z tego solennie się uśmialiśmy- pozdrowienia dla Jazłowiaka). Dyskusję proponuje przenieść na nasze forum - adres znajdziesz na stronie Odkrywcy w linkach do grup rekonstrukcji historycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2005 Mogę prosić o link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Niestety nie, z doświadczenia wiem, że zostanie wycięty zgodnie z regulaminem przez moderatora ;-). Na tej stronie wejdź do działu linki, wybierz kategorie Grupy rekonstrukcyjne" - jesteśmy 4 od góry- SRH Wrzesień 39". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Tak przy okazji pytanie do Wszechwładnego Moda ;-): czy w tej sytuacji uzasadnione było podanie linku ogólnego do strony (bo w sumie była to bezposrednia odpowiedź na pytanie zadane w poście), czy jednak moje pokrętne tłumaczenia były konieczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Można podać link do działu linki ;-) http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=linki&kat=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.