Boruta Napisano 30 Listopad 2005 Autor Napisano 30 Listopad 2005 http://wydarzenia.wp.pl/kat,33326,wid,8106154,wiadomosc.htmlJak prawdziwego" Polaka wyobraża sobie dyrekcja konińskiego gimnazjum? Oczy szaro niebieskie, ewentualnie szaro-zielone, w żadnym wypadku piwne. Włosy blond, pociągła twarz i wysoki wzrost. Takim kryteriom musieli sprostać uczniowie, żeby móc wystartować w szkolnym konkursie na prawdziwego Polaka", zorganizowanym z okazji dnia niepodległości. Co na ten opis mówi kuratorium?
Boruta Napisano 30 Listopad 2005 Autor Napisano 30 Listopad 2005 To jest skandal, jak już wybierze tych aryjczyków, to pewnie ogłosi inne konkursy, a potem może zbuduje małe KL, bo obozy były...Pozdrawiam
HERWOLF Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 moja siostra uczy w podstawówce ma w klasie jednego murzynka , 3 arabków , i jakąś japoneczke - biedne nie polskie dzieci chyba nie miały by szans w konkursie ...
Bocian Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Wątek typowo zapalny i towarzyski, przesunięty do Towarzyskich.Oszczędzmy główne forum od polityki, kłótni i tematów zapalnych.
Slate Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Wypisz wymaluj Dziadek" Pilsudski :)))))))Pozdrawiam
iglanadon Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 ja bym mu jeszcze dołożył 3 dniowy zarost, kufaję i berecik z antenką :)
kocur Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Witam !Jedyne uzasdnienie takiego konkursu to lekcja antropologii. Dzieciaki miałyby nauczyć się czegokolwiek o rasach ludzkich i typach biologiczno - antropologicznych. Jednak okazja jaką jest Święto NIepodległości i wydźwięk tego konkursu są wyjątkowo nie na miejscu.pozdrawiam - kocur !
Slate Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Ale o ile pamietam, to ponizszy opis to raczej nordyk, a nie slowianin (zwlaszcza chodzi mi tu o pociagla twarz). Choc moge sie mylic, gdyz wiekszosc mojej wiedzy na temat antropologi pochodzi z Wyspy Zloczyncow" Nienackiego :)).Pozdrawiam
revolt Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 mam 180 cm, niebiezkie oczy, włosy ciemny blon,wysokie czoło 70 cm w pasie. czy jestem prawdziwympolakiem??:):)moim kandydatem jest Britej Spirs-może nie jest polką ale mogła by być:) bo niezła lala;)a kto wygrał??pewnie Olis Adebe:) Konkurs do bani!!!!!!!
Slate Napisano 2 Grudzień 2005 Napisano 2 Grudzień 2005 Tia, fajne maja pomysly w gimnazjum w Koninie. Jak widac w Kraju Warty nauka nie poszla w las, nadal Ein Reich, Ein Volk, Ein Fuhrer". :)))) Mysle, ze logiczna kontynuacja konkursu bylyby zajecia ze Wstepu do eugeniki", oczywiscie tylko dla mlodzierzy czystej rasowo" :)))). A tak na serio, to jednak chyba nie tyle kuratorium, co prokuratura powinna sie tym zainteresowac.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.