Boruta Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 Pewnie to radosna twórczość podrabiaczy, przerabiaczy i różnej maści charakteryzatorów.Pozdrawiam
Łukasz Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 Witam! Tak jak pisze Boruta, radosna twórczość wyrwigroszów. Takiego orła nie znajdziesz na żadnym osprzęcie niemieckich, stemple odbioru tech. wyglądały inaczej. Pozdrawiam, Łukasz
mietek Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 TO co powiecie na to? Fotka z jakiegos forum zagranicznego.
Jadzia Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Witam,wygląda na mosinowską powojenną, ale nie mam pojecia jaki kraj?? Pewnie coś z Układu Warszawskiego ale to tylko ślepy" strzał.pozdrawiamJadzia
Boruta Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Mam taka samą, nawet ją tu na forum wrzuciłem, lecz nikt jej nie rozpoznał, w środku stempel MdL, czyli to co wykapowałem, to DDR.Pozdrawiam
Pytanie
kloki
J.W.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.