ArtVee Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Z przyjemnością, jeśli masz czas w tygodniu, ewentualnie w najbliższy weekend :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 Mogę w środę, czwartek, piątek i ewentualnie w sobotę-ale wieczzorem idę do pracy. Daj znać czy coś Ci odpowiada.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 At, i więcej takich owocnych spotkań :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 ArtVee dzwoniłem do ciebie dwa razy -bez id ale nie odbierałeś -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 co tam słychać w Radomiu ? :):) bo już dawno tam nie byłem :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 At - spojrzeć w lewo. Potem spojrzeć w prawo. I nic się nie dzieje. Marazm, panie, marazm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bończa.tos Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Witam ja jestem z Ostrowca jako ze u nas mało ludzi chętnych na wyprawy dołączyłbym do kolegów z guberni radomskiej:) i zrobił jakiś mały wypad z wykrywka w rejony Iłży??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Z przyjemnością, ale jeśli o mnie chodzi - to dopiero w przyszłym miesiącu.pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Najpóźniej za godzinę będę przy 12 bunkrze. Ktoś ma ochotę spotkać się na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 ArtVee, jak stoisz z poniedziałkiem, tj. 11.08. Jeżeli dysponujesz wolnym czasem to moglibyśmy się wybrać do Iłży. Bez Ciebie wyszły mi tylko trzy guziki. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 W poniedziałek niestety tylko popołudnie w grę wchodzi, konkretnie po godz.14.30. Wtorek mam wolny, do piątku jestem w Kozienicach.Kto wybiera się na rekonstrukcję 15.08 do Parku Kościuszki? To może być dobra okazja do integracji :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Ja zaatakuję z samego rana, zakotwiczę w tym miejscu co ostatnio. Co do 15.08. to na tą chwilę mam wolne, postaram się być. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 postaram sie być na rekonstrukcji -o której zaczynają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 no dzięki za info -brak informacji to też informacja -do d... z takim Radomiem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 tu -dla reszty nie wiedzących -:):)-pozdro http://www.radom.pl/_portal/news/121861009048a283aab05d2/GW:_Widowisko_historyczne_w_Parku_Ko%C5%9Bciuszki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Znaleźć informację o rekonstrukcji nietrudno, nawet w Radomiu ;PEw. ten krótki wątek:http://odkrywca.pl/swieto-wojska-polskiego,638971.html#638971Podejrzewam, że warto będzie zjawić się tam cokolwiek wcześniej, żeby mieć szansę zobaczenia czegoś więcej niż plecy widzów przed sobą :)Pogoda zapowiada się ładna. Na pewno będę z rodziną i na pewno wezmę aparat fotograficzny :)Proponuję spotkanie po rekonstrukcji, powiedzmy zbiórka 15.00 przy stoisku MOB?pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Tia... Pogoda _zapowiadała_ się ładna :( Mówi się trudno i zostaje w Kozienicach.pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 miałeś racje -pogoda była super – miałeś nosa hehehe -co do inscenizacji -nie będę sie wypowiadał :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Kruca fuks, to teraz czuję wielki zawód :[ W Kozienicach całe dopołudnie (i wczesne popołudnie) panowały burze idące od strony Radomia :/Huku, napisz proszę coś więcej o tej imprezie, najlepiej z fotkami. W odpowiednim dziale oczywiście :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 WitamBylem, widzialem (aparatu nie zabralem bo bateria padla) i bylo sympatycznie, skromnymi srodkami udalo sie zorganizowac niezle widowisko na niewielkim placu. Coz, w Radomiu to chyba pierwsza rekonstrukcja...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 ArtVee-miałeś nosa że zostałeś w Kozienicach,impreza jak na możliwości Radomia mizerne.Sam prezydent był obecny na imprezie ale grosza poskąpił mimo że zainteresowanie było.Może następna impreza będzie ciekawsza i władze coś dorzuca kasy-warto inwestować w takie imprezy.pzdr,pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Je, kogo moje oczy widzą! Już myślałem, żeś pikus wsiąknął totalnie gdzieś w umocnieniach :) Jak sprzęt, naprawiony?Co do inscenizacji. To nie była pierwsza taka impreza, że wspomnę chociaż 1863" w MWR. Drugą, o wiele bardziej kontrowersyjną, ale też nagłośnioną w ogólnopolskiej tv, było odtworzenie zamieszek w Radomiu z 1976 roku. Czyli jakieś zalążki już są :) Przy okazji dowiedziałem się, że istnieje Radomska GRH i Związek Strzelecki w Radomiu. Jak by nie patrzeć - początki zawsze są trudne. Byłby sens organizowania rekonstrukcji pt. Radom 1939" czy Radom 1944"? To już może lepiej jakieś przełamanie umocnień (z wykorzystaniem bunkra obserwacyjnego). Ciężko zaczynać nową tradycję przy obecnej konkurencji - Bzura, Iłża, Modlin, etc., etc. i przy braku jakichś spektakularnych walk w najbliższej okolicy.pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 pikus45 - nie zgadzam sie z tobą do końca -Przemek Bednarczyk prowadził i był narratorem imprezy i zrobił to super -ale .... no właśnie - powiedziałem że to pewne fakty przemilcze -bo to moje miasto -pozdro http://www.telewizja.radom.pl/?str=22&wydanie=2008_08_15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 jutro -Iłża !!! jade z hukami -już słyszałem że coś nie dobrego stało sie na zamku w Iłży -tragedia -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 mimo wszystko to zagdaka ? dla mnie - czemu ten wątek na spotkaniach ma tyle wejść ! heheheh -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.