damiani Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 Kolego WST 1939Czekamy z niecierpliwością chociaż na informację z oględzin, testów.Mnie tylko nasuwa się jedno pytanie - kto tak wolno przemiata sondą nad celem ?? Na filmach widać bardzo bardzo wolne przemiatanie....
anRO Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 To statyk,pracujesz w almetal i patrzysz na wskażnik kolor / żelazo.I tylko tyle.Od czasu do czasu zerujesz.
Stedke-Haemorrhage Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 jacollo z całym szacunkiem dla Pana Rutyny ale wolał bym sprzęt do typowej militarki jak do drobnicy czyli uniwersalne...Dziś rozmawiałem z kimś z Hardego... osoba odpowiadająca na moje podstawowe pytania wydała się mało wiarygodna a wręcz chamska w odp.Nadal pozostaje HS bądź polowanie na LEM-1 (jeśli ktoś chciałby sprzedać proszę o info na prv)
Hardy Wykrywacze Metali Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Stedke-Haemorrhage nie rozmawiał Pan dziś z nikim z 'Hardego', a jedynie wysłał Pan do nas pytanie przez komunikator Gadu-Gadu w dniu 2011.02.02Pytanie Stedke:13:26:19Witam,moje nazwisko Stedke pisze do was z Zielonej Góry.mam kilka pytan, otoż przypadkowo natknelem sie na wasza strone.szukam nowego wykrywacza na nowy sezon.otoz obecnie biegam z HS3 i TM808, poprzednio byly rutusy,minelaby.jednak potrzebuje czegos lepszego i glebszego od Smętka" ale przeznaczonego tylko do glebszej militarki,drobnicy nie kopie w ogole. i tu moje pytanie jak sie sprawuje w lesieHardy, jak z jego zasiegami itd.?13:27:23aha i czy Hardy powstal na bazie Relicta??bo wygladem nieco go przypomina a tamten to byl typowy sprzet na militarke :)jednak nie wiem czy nie myle producentowNasza odpowiedź:13:39:21WitamHardy VLF jest wykrywaczem statycznym, jak najbardziej nadaje się do poszukiwań militarii, zasięgi znajdzie Pan na naszej stronie. Przykładowo mogę podać Panu zasięg na hełm - w gruncie około metra. Nie jest kopią wymienionego przez Pana wykrywacza. Nie wiem czego oczekuje Pan jeśli posiada TM808 a jest to dobry sprzęt na większe przedmioty położone głębiej.Stedke:13:41:06dziekuje za odpowiedz :)Ocenę powyższego pozostawiamy uczestnikom forum.Hardy
VanWorden Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Wzorcowa odpowiedź producenta i bardzo dobry przykład klasycznego robienia mitów na forach poszukiwawczych:) Szkoda tylko, że tak mało osób przyłapywanych jest na kłamstwie, manipulacji czy zwyczajnej ignorancji.PozdrawiamVW
Brzęczyszczykiewicz Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Ci przyłapywani są zwykle zgoła odmiennego zdania i potem trzeba ślizgać się po rzygowinach.
PUMA1 Napisano 3 Marzec 2011 Napisano 3 Marzec 2011 Hardy Wykrywacze Metali dobrze że stał się użytkownikiem forum , szybko opowiedział na zarzuty i nastała cisza. Każdy ma prawo odeprzeć atak zarzuty rzucane na jego firmie.Na początku wątku padały zażyty że nie ma podanego adresu firmy , że nie prowadzi chyba działalności gospodarczej że nie ma adresu firmy. Po znalezieniu stronki www. okazuje się że jest wszystko ok prawidłowo że stronka działa bardzo fajnie pokazane są filmy i zdjęcia wykrywacza.
WST 1939 Napisano 3 Marzec 2011 Napisano 3 Marzec 2011 Hardy - Napisałem, niestety bez skutku, wysłałem e-maila, niestety również. Proszę odpisać mi na e-maila czy można osobiście zobaczyć sprzę, oraz dokonać zakupu ?.
WST 1939 Napisano 3 Marzec 2011 Napisano 3 Marzec 2011 Sprzęt, przepraszam za błąd. Stronę macie naprawdę bardzo dobrą. Podoba mi się system składania/rozkładania wykrywacza. Wygląd również elegancki. Jeżeli będzie spisywał się w terenie jak jest opisane to biorę.
regers Napisano 2 Październik 2011 Napisano 2 Październik 2011 Odświeżam! Ktoś w końcu to kupił? Jak tak to proszę o jakieś dokładniejsze info o tym sprzęcie.
skullmen Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 ja nie miałem odwagi i kupiłem oryginał mineab relic hawk :) który polecam !!!
Radek_1972 Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 Ja miałem ten wykrywacz przez rok. Bardzo podobała mi się konstrukcja - można go załadować do większego plecaka. Plus za akumulatory - wytrzymywały dość długo, a producent dodawał ładowarkę samochodową :)) Miałem problemy z dostrojeniem do gruntu (ale można to moja wina). Sprzęt używany wyłącznie na militarkę. Potrafił zaskoczyć zasięgami - np. pokazał F1 na głębokości 3 sztychów szpadla - w miejscu zaśmieconym metalowymi łuskami. Moim zdaniem zdecydowanie na większe rzeczy (nie łuski i drobnica). Pozdr.
macbaton Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 a ja się zastanawiam, gdzie jest 1CARLOS, który założył wątek?
skullmen Napisano 7 Październik 2011 Napisano 7 Październik 2011 radek , ja tez miałem problem z dostrojeniem ale przy 10 obrotowym balansie problem znikał na początku wył tak ze chciałem odesłac go do proscana ale teraz wiem ze to sprzet dla zaawansowanych gałkowców :D mnie zadziwia swoimi osiagami , trafiłem nim hełm z ponad 90 cm na niezłym smietniku . plus za dyskryminacje małych pierdułek . minus - nic do nie go nie kupisz;/
Radek_1972 Napisano 7 Październik 2011 Napisano 7 Październik 2011 Co do zasięgów to racja - teraz mam inny wykrywacz bardzo popularnego producenta i jeżeli chodzi o statykę i poszukiwania w lesie to w mojej ocenie HARDY miał większe zasięgi. Sprzedałem go bo spędzam większość czasu na polach szukając drobnicy.
regers Napisano 6 Grudzień 2011 Napisano 6 Grudzień 2011 Przepraszam że zaśmiecam wątek, ale na dział ogłoszenia mało kto patrzy! Więc tak;Kupię UŻYWANY wykrywacz HARDY, jak by ktoś chciał się pozbyć to proszę na adres.iz49k@o2.pl
regers Napisano 13 Październik 2012 Napisano 13 Październik 2012 Dobra dziś Hardy przyjechał, wyskoczyłem na 20min. do lasu, mam mały problem z dostrojeniem go do gruntu ale to tylko 20min zabawy więc nie mam jeszcze żądnej opinij.
anRO Napisano 13 Październik 2012 Napisano 13 Październik 2012 Małe pytanie.Sprzęt nowy czy używany.Jaka cena.
regers Napisano 13 Październik 2012 Napisano 13 Październik 2012 Używany, nie cało roczny, jeszcze na gwarancji za 850zł czy drogo czy tanio nie wiem.
zwyklak Napisano 25 Maj 2013 Napisano 25 Maj 2013 ja mam ten wykrywacz od paru lat, jestem z niego zadowolony. mieszkam w okolicy Ostrołęki jeśli ktoś chcę go przetestować lub ma jakieś pytania to zapraszam. gkruczyk26@onet.eu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.