Tominew Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 Witam Wszystkich!!! Dzisiaj razem z Krzyśkiem ,Kocurem i Anią stwierdziliśmy że pójdziemy sprawdzić mój nowy teren. I to był strzał w dziesiątkę!!! Teren okazał sie dziewiczy. Na początku głęboki sygnał!!! I pojawił się przed nami taki oto widok.
Tominew Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 Następnie odkopaliśmy drugi fragment tego znaleziska!!!
Tominew Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 I ku naszym oczom pojawiło się to cudo!!!
Tominew Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 Widok w całości jeszcze przed wyciągnięciem.
Tominew Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 Było jeszcze sporo innych sygałów, oprócz łusek od mausera , amo do stena, Na koniec wypadu Kocuro trafił to!!!! Czy ktoś może mi powiedzieć czy to jest znalezisko z epoki i powojenne????
Tominew Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 A to z tyłu widoczne sygnatury!!!!!
Tominew Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 Jak na wypad 3 godzinny to było niezle!!! Pozdrawiam wszystkich i życze równie owocnych znalezisk!!!
wons Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 Ładnie :D Witaj w gronie iszczycieli czołgów" :D Ale najpierw przewierć i zaspawaj ;)pozdro i gratulacje :) wons
MK Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 Elo!Gratuluję Shreka, godne pozazdroszczenia :)Co do tego Krzyża Harcerskiego to zerknij tutaj:http://allegro.pl/show_item.php?item=71282829czyli powojenny.Pozdro
kocur Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 Wiem ........ Już mi na giełdzie w Modlinie typy powiedziały ... Była lekka podjarka bo rusznica i lilijka wyszły w rejonie walk powstańczych z udziałem Harcerzy.pozdrawiam - kocur !
KacperW. Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 No, gratulacje! Taki Shrek to juz jest cos :]pozdrawiam
Henryk89 Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 Krzyż jak najbardziej powojenny bo mam taki sam
Jadzia Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Kocurro, Tominewprzez Was dwóch to ja kiedys zawału dostane!!Gratulacje!!!pozdroJadzia
dect Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 To teraz Panowie prosze to wyczyscic i wstawic fotki ;) GratulacjePozdrawiam
kocur Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Spoojnie - już elektrolizator bulgoce. ;-) pozdrawiam - kocur !
Tominew Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 Witam wszytkich!!! Wstawiam fotkę którą znalazłem w necie, tak bym chciałbym aby wygladała po renowacji.Oj będzie sporo pracy, ale nic bardziej nie kręci jak znaleść i zrekonstruować.Może z waszą pomocą mi się to uda.A teraz do was pytanko?Po pierwsze jakich kolorów na tej fotce niemcy używali do malowania. Może znacie symbole tych dwóch kolorów???Jeśli tak to prosze o podanie.Po drugie z jakiego drzewa robione były okadziny do Panzerschreków?? A moze macie orginalne? Jedynie co udało sie zachować to orginalna rękojeść przy mechaniżmie spustowym.Po trzecie z jakiego materiału był pasek do przenoszenia panzerschreków??? A może ktoś posiada orginalny pasek???P.S .Jeśli ktoś z was posiada materiały i opisy techniczne to prosze o podanie. Z góry dziękuję wszytkim za pomoc!!!Pozdrawiam
Frozzer Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 moge ci pomoc przy regeneracji twojego szczurasam niedawno to robiłem :)napisz do mnei na privfrozzer@wp.pl
the_tuna Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Ten którego kiedyś trafiłem miał standartowy pustynny podkład a na nim zielony kamuflarz położony areografem.Pasek parciany ale nie wytrzymał kontaktu z powietrzem i się rozbił na atomy:)
Glassmine Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Cześć to co sciągnąłęś z netu to nie jest fotka tylko fajny RAYTRAC'E niestety dbałość autora tej pracy o szczegóły pozostawia wiele do życzenia.Nie wiem czy dobrze widzę ale w Twoim chyba brakuje dźwigni naciągu sprężyny spustowej ?PozdrawiamGlassminePS. Właśnie też wpadł mi w ręce kolejny kompletny egzemplarz, niebawem zamieszcze fotki jeszcze przed renowacją bo koło weekendu idzie do piaskowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.