Skocz do zawartości

Żydowskie wykopki w Majdanku

Peter 1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Oczywiście nawet nie wiedzałem że jestem takim draniem tak te forum powino być płatne i wtedy towarzystwo wzajemnej adoracji by miało świety spokój. Pozdrawiam.
Napisano
sturmann jeszcze nie napisalem.
ale zawsze pod reka mam gotowca :)

kruku, chyba jednak trzeba zrealizowac pomysl witryny edukacyjnej.

pozdr
robert_kudelski
Napisano
zamknięcie wątku to najlepsze rozwiązanie. każdy ma powody żeby bronić swoich racji i to niejednokrotnie nie żadne prymitywne jak sie wydaje co niektórym. ja osobiście mam powody żeby delikatnie mówić nie lubić przedsytawicieli narodu jakby wybranego i tego nic nie zmieni. członkowie mojej rodziny (jeden z pradziadków był w Legionach) dzięki denuncjacjom pzrypałacili życiem to że w proletariackim" Lwowie śmieli być polską inteligencją. To wystarczyło żeby zapukali panowie nie mający poczucia humoru. nawet nie zdążyli odjechać z kamienicy jak już machali im z okna śmiejacy sie nowi lokatorzy-denuncjatorzy. Pozdrawiam
Napisano
sturman,
A co ma Kudi czy ja z pisaniem donosow do jakiejkolwiek ambasady? Owszem, jesli mnie pamiec niemyli to jakos dokladnie rok temu Piorek cos takiego uczynil w podobnej jak tu sprawie. Owszem, wystapilismy wowczas przeciw tej nazistowskiej kanalii, ktora sie tu produkowala ze swoim brunatnym belkotem. I tyle. Osobiscie donosy nie sa mi obce. Taki mam zawod. Ale to ja je odbieram a nie produkuje. Natomiast te cysterny ksenofobii jakie sie po raz kolejny wylewaja z tego forum bardzo mnie zaskakuja.
Pani Redaktor, co Pani na to?
pozdr.
krecio

PS. Czyzby nasz pancerek zostal sprowadzony do roli zwyklego sturmanna? Wstyd...
Napisano
Rzeczywiście moja wina, donisił Piorek, a nie krecio i kudi, których niniejszym przepraszam za pomyłke. Oświadczam, ze z niejakim Pazergrenadierem nie mam nic wspólnego

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie