Rso Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Witam. Oczywiście nawet nie wiedzałem że jestem takim draniem tak te forum powino być płatne i wtedy towarzystwo wzajemnej adoracji by miało świety spokój. Pozdrawiam.
kudi Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 sturmann jeszcze nie napisalem. ale zawsze pod reka mam gotowca :)kruku, chyba jednak trzeba zrealizowac pomysl witryny edukacyjnej. pozdrrobert_kudelski
past Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 kudi , kruku odpuście , jak ktoś napisał ostatnio większość dyskusji na tym forum kończy sie pyskówkami.
sturmann Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 zamknięcie wątku to najlepsze rozwiązanie. każdy ma powody żeby bronić swoich racji i to niejednokrotnie nie żadne prymitywne jak sie wydaje co niektórym. ja osobiście mam powody żeby delikatnie mówić nie lubić przedsytawicieli narodu jakby wybranego i tego nic nie zmieni. członkowie mojej rodziny (jeden z pradziadków był w Legionach) dzięki denuncjacjom pzrypałacili życiem to że w proletariackim" Lwowie śmieli być polską inteligencją. To wystarczyło żeby zapukali panowie nie mający poczucia humoru. nawet nie zdążyli odjechać z kamienicy jak już machali im z okna śmiejacy sie nowi lokatorzy-denuncjatorzy. Pozdrawiam
krecio Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 sturman,A co ma Kudi czy ja z pisaniem donosow do jakiejkolwiek ambasady? Owszem, jesli mnie pamiec niemyli to jakos dokladnie rok temu Piorek cos takiego uczynil w podobnej jak tu sprawie. Owszem, wystapilismy wowczas przeciw tej nazistowskiej kanalii, ktora sie tu produkowala ze swoim brunatnym belkotem. I tyle. Osobiscie donosy nie sa mi obce. Taki mam zawod. Ale to ja je odbieram a nie produkuje. Natomiast te cysterny ksenofobii jakie sie po raz kolejny wylewaja z tego forum bardzo mnie zaskakuja. Pani Redaktor, co Pani na to?pozdr.krecioPS. Czyzby nasz pancerek zostal sprowadzony do roli zwyklego sturmanna? Wstyd...
sturmann Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Rzeczywiście moja wina, donisił Piorek, a nie krecio i kudi, których niniejszym przepraszam za pomyłke. Oświadczam, ze z niejakim Pazergrenadierem nie mam nic wspólnego
Boruta Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Żydzi po prostu się szanują i ludzie mają też pewien szacunek dla nich, taki jakby wypracowany.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.