Skocz do zawartości
  • 0

pierwszowojenne śmieci z prawie jednego dołka :)

idiota

Pytanie

Napisano

Witam.
Znalazłem zaorane pierwszowojenne okopy, których jeszcze chyba nikt nie przeszukał :)
Oto efekt 4 godzin. Ammo już bezpieczne :)ciekawią mnie te dwa wyszczególnione przedmioty. Na tym 'zaworku' jest 'S1'.
Czy wie ktoś jakie jest ich przeznaczenie?
Pozdro
Janusz.

P.S. Za rozszyfrowanie sygnowań na puszce po mosinach też będę wdzięczny.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no a cała reszta to zawiasy rok pozbawienia wolnosci w zawieszeniu na dwa lata,znam z autopsji,chcesz mieć spokój pozbąć sie pestek pzdr Rafi
Napisano

Witam.
Znalazłem zaorane pierwszowojenne okopy, których jeszcze chyba nikt nie przeszukał :)
Oto efekt 4 godzin. Ammo już bezpieczne :)ciekawią mnie te dwa wyszczególnione przedmioty. Na tym 'zaworku' jest 'S1'.
Czy wie ktoś jakie jest ich przeznaczenie?
Pozdro
Janusz.

P.S. Za rozszyfrowanie sygnowań na puszce po mosinach też będę wdzięczny.

Napisano
Witam,
ten wyszczególniony przedmiot po lewej to jest kawałek Mosina" to chyba element od montowania karabinu w łożu, ale nie jestem na 100% pewien jego lokalizacji, więc niech mnie ktoś poprawi:)
pzdr
Jadzia
Napisano
torba, spoko, takie ŚMIECI przebywają u mnie tylko tyle czasu ile jest to konieczne. Jeszcze do niedawna bawiłem się w takie rzeczy, ale teraz zmądrzałem (prawie) i jestem pewien (prawie) swojego zbioru. Poza zatrzymaniem do wyjaśnienia nic mi nie zrobią :) No chyba, że będą chcieli, wtedy nawet łusunia może stać się w raporcie nabojem p.panc do pantery :/
pozdro
niebawiesięwtakierzeczyjanusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie