olin Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 Kołpak został znaleziony w okolicy Przełęczy Dukielskiej. Stalowy, tłoczony, na koło z czterema szpilkami w piascie. Może ktoś wie od jakiego jest pojazdu???
olin Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 Kołpak został znaleziony w okolicy Przełęczy Dukielskiej. Stalowy, tłoczony, na koło z czterema szpilkami w piascie. Może ktoś wie od jakiego jest pojazdu???
adi72 Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Może o takie kółko Ci chodzi?Wrzucam fotkę koła wraz z gąsienicami i całą resztą.Pozdrawiam.
iglanadon Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 na 100% nie z tego, to było z czegoś lekkiego, stawiałbym na jakąś przyczepkę, a propo,s moczyłeś to w kwasie :) ? czy kwaśna gleba tak się z tym kółeczkiem rozprawiła ?
mial Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 to nie kolpak tylko kolo urzywano takich np w pancerzownicach i szkak trafil kompletnie gumowa obrecz obstawiam ze sie spalila tlumaczylo by to tez troche stan calosci
pająk Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Olin, uprzedziłeś mnie:) Też zrobiłem fotkę tego koła tylko jeszcze nie wywołałem filmu. Swoją drogą to myślałem, że znalezione w okolicach chatki. Nie sądzę, żeby coś ciekawego się tam uchowało w ziemi ale teren ładny do szukania.
Pytanie
olin
Kołpak został znaleziony w okolicy Przełęczy Dukielskiej. Stalowy, tłoczony, na koło z czterema szpilkami w piascie. Może ktoś wie od jakiego jest pojazdu???
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.