HU13ERT Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Poprzedni volume długo się otwierał więc pozwoliłem sobie na założenie kolejnego. Oczywiście zachęcam do wklejania swoich fotek wszystkich niezrzeszonych w innych tematach.Dzień pierwszy:drobnica z wiodącą klamrą carskiej artylerii niestety w kiepskim stanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 i jej rewers.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Dzień drugi: ciąg dalszy polnej drobnicy. Prym wiodą trzy sreberka: dwa szóstaki Jana III Sobieskiego i trojak Zygmunta III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Jak dla mnie ,to piękne rzeczy kopiesz! Gratulacje!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Nom ta klamra:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 pojemniki i inne rupiecie nietylko moje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 A to sprzed kilku dni ze starego domu - instrukcja podwozia Ursus" Typ A 2,5 t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 strona tytułowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 gdzieś w środku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Silnik - przekrój poprzecznypzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glassmine Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 sobotnie szyszkobranie (to nie wszystkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 no ładnie....szczególnie w rogu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Czy mi się wydaje czy coraz wiecej pojawia się tu na forum urwiłapek?I czy to jakiś nowy sposób na życie czy co?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 Dzięki b_jar!(dopiero teraz ale staram się nie wrzucać łysych" postów :] ). Może niezbyt często ale próbuję nie odstawać ;)Drobnicy ciąg dalszy.Dla mnie fantem tego dnia była szarfa ozdobna" z napisem За Варшаву 25 и 26 Августа 1831 года" (a Warszawę 25 i 26 sierpnia 1831 roku" dla tych nie są mocni w cyrylicy). Prawdopodobnie wyróżnienie dla carskich żołnierzy szturmujących Warszawę podczas Powstania Listopadowego. I tu kłaniam się do szanownego grona kolegów z zapytaniem czy ktoś spotkał się z nią wcześniej i orientuje się gdzie była umieszczana taka szarfa".Pozdrawiam(y). Hu13ert(y). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 witamwstega byla umieszczona na czapce fajny fant ! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Glassmine idą święta więc F1 przydadzą się napewno ;) na choinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 ... i na sylwestra :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 Trzeba odświeżyć wątek bo pajęczyna na nim straszna.Na początek fotki zimowych perełek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 ..karabińczyk szkicowany jakiś czas temu przeze mnie na identyfikacjach..Nadal nikt nie ma pomysłów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 i cała zimowa drobnica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 Nie są to prezenty gwiazdkowe z najwyższej półki (patrz Bofors ;} ) ale Mikołaj i o nas nie zapomniał.Pozdrawiam. HU13ERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 He he kolejne trafienie z serii my się zimy nie boimy"? :)Nie jest źle!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Po dzisiejszych opadach śniegu to chyba w sylwestra z ziemi nikt fantów nie wyciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 no to może i ja się pochwale, co prawda nie z dziś ale bardzo świerze, wyszło razem z opakowaniem po zapałkach (cynkowe głowa żołnierza WH) i orłem Heer (??) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.