Skocz do zawartości

Co NAJBARDZIEJ chciałbyś wykopać?

crimson

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko wierzyć nie musisz - przekonywał nie będę... fart był kosmiczny. A co do wkrętek ,to po cholerę miałbym się bawić w takie opcje ,blaszka jest wykopana dawno a bjar czekał aż ktoś założy watek Co chciałbyś wykopać" to se dopisał że to i to i na drugi dzień wrzucił ściemę nie? Hehe nieźle!

bjar_1

• Odpowiedzi 94
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam
kolego pik78 nie widzę powodu żeby nie wierzyć bjar_1.
Sam spotkałem się z podobną sytuacją.I to dwa dni temu.
Opisywać jej nie będę bo uważam że ględzenie" na ten temat na tym Forum jest mało istotne.

Jeden z kolegów napisał na priva do mnie że nie często spotyka się osoby które w obecnym okresie czasu pokazują to co znaleźli i chcą to pokazać.A szczególnie gdy fant jest mało spotykany.
Może i Ty podzielisz się z Nami informacją co znalazłeś...
Pozdrawiam

Najbardziej....hmmmm....w jakimś stawie znalezc złotą rybkę która spelnila by moje trzy życzenia.Jako ze jestem skromnym chlopakiem to jako pierwsze było by o 6" w totolotka. A najbardziej wykąpać to bym chciał (najlepiej w jacuzzi pełnym prawdziwego szampana) 20 letnią murzynkę ew.mulatkę z Puertorico z pupą wielką jak nebelwerfer,zarostem jak wąsik Adolfa i ustami pojemnymi jak lufa tygrysa królewskiego....innych zachcianek to raczej nie posiadam.

• 2 weeks later...
najbardziej chcialbym wykopac mosięzny trapez by pojąć tajmnice sybilli.niestety jest to chyba niemozliwe bez wcześniejszych konsultacji z lordem bawolskim ,a tego z kolei smiertelnie pokąsał mój bamber.
ps. wyginam śmiało ciało.

A dla mnie wykopać cokolwiek to sprawa drugorzędna.
Z racji tego, co mnie spotkało jakiś czas temu, najbardziej chciałbym poprostu móc wreszcie kopać.
Cóż z tego, że stać mnie na sprzęt z górnej półki gdy zdrowia brak.
Pozostaje mi zatem to forum, radość ze znalezisk kolegów i czekanie aż wreszcie sam wyjdę w teren.

Życzę pełnych dołków.

Kolego FOSTER w imieniu własnym oraz całego środowiska odkrywców życze Ci szybkiego powrotu do zdrowia.Specjalnie dla Ciebie w dziale NASZE ODKRYCIA zamieszcze zdjęcia pamiątek jakie odkryłem na polu bitwy.A jak szybko nie wyzdrowiejesz to Stary Lis spruje Ci rajtuzy,czekamy na Ciebie!!!

Widze ze nie jestem jedyny z tymi odznakami, Krychu rozumiem cie w pelni. Jedni pisza szturma, drudzy parabelke, to wszystko juz znalazlem... Setki kilometrow w nogach, zadnych odznaczen, a krzyz zelazny to moje osobiste marzenie... :)
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie