bjar_1 Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Spoko wierzyć nie musisz - przekonywał nie będę... fart był kosmiczny. A co do wkrętek ,to po cholerę miałbym się bawić w takie opcje ,blaszka jest wykopana dawno a bjar czekał aż ktoś założy watek Co chciałbyś wykopać" to se dopisał że to i to i na drugi dzień wrzucił ściemę nie? Hehe nieźle!bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Kilku polityków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Witamkolego pik78 nie widzę powodu żeby nie wierzyć bjar_1.Sam spotkałem się z podobną sytuacją.I to dwa dni temu.Opisywać jej nie będę bo uważam że ględzenie" na ten temat na tym Forum jest mało istotne.Jeden z kolegów napisał na priva do mnie że nie często spotyka się osoby które w obecnym okresie czasu pokazują to co znaleźli i chcą to pokazać.A szczególnie gdy fant jest mało spotykany.Może i Ty podzielisz się z Nami informacją co znalazłeś...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 tak na począkek to ja wiem ze 300 szt DUKATÓW GDAŃSKICH z 1586 r. bo 3 to mam tylko bym sobie to wszystko razy 100 pomnozył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Nogaj Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Najbardziej....hmmmm....w jakimś stawie znalezc złotą rybkę która spelnila by moje trzy życzenia.Jako ze jestem skromnym chlopakiem to jako pierwsze było by o 6" w totolotka. A najbardziej wykąpać to bym chciał (najlepiej w jacuzzi pełnym prawdziwego szampana) 20 letnią murzynkę ew.mulatkę z Puertorico z pupą wielką jak nebelwerfer,zarostem jak wąsik Adolfa i ustami pojemnymi jak lufa tygrysa królewskiego....innych zachcianek to raczej nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 10 000 000 funtów w złotym woreczku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koroner Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 najbardziej chcialbym wykopac mosięzny trapez by pojąć tajmnice sybilli.niestety jest to chyba niemozliwe bez wcześniejszych konsultacji z lordem bawolskim ,a tego z kolei smiertelnie pokąsał mój bamber.ps. wyginam śmiało ciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 szturm piechoty albo parabele w oksydzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grhszwadron Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 jednego gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q3N Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Chciałbym znaleść hełm albo nieśmiertelnik .!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek68 Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Mnie się marzy łódz podwodna lub parowóz bo wszestkie inne odkrycia mam już za sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Beaviso dn. 27.10.2005. o godz. 1959 napisał:> A poza tym osobiście odkryję podstawę pod jakiś bardzo rzadki niemiecki radar!Zrealizowane! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 WitkaNajbardziej to chciałbym wykopać te wszelkie inne odkrycia liska68 ;)poz sirpavlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 A dla mnie wykopać cokolwiek to sprawa drugorzędna.Z racji tego, co mnie spotkało jakiś czas temu, najbardziej chciałbym poprostu móc wreszcie kopać. Cóż z tego, że stać mnie na sprzęt z górnej półki gdy zdrowia brak. Pozostaje mi zatem to forum, radość ze znalezisk kolegów i czekanie aż wreszcie sam wyjdę w teren.Życzę pełnych dołków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek68 Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Kolego FOSTER w imieniu własnym oraz całego środowiska odkrywców życze Ci szybkiego powrotu do zdrowia.Specjalnie dla Ciebie w dziale NASZE ODKRYCIA zamieszcze zdjęcia pamiątek jakie odkryłem na polu bitwy.A jak szybko nie wyzdrowiejesz to Stary Lis spruje Ci rajtuzy,czekamy na Ciebie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slate Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Przylaczam sie do zyczen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Wracaj do zdrowia Foster :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 FOSTER 73 Jak najszybszego powrotu do zdrowia FANCIORY czekaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koMandir Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Witam, także życzę Koledze Fosterowi 73 jak najszybszego powrotu do zdrowia!!Trzymaj sie Foster!!Na pewno moc znalezisk czeka na Ciebie:-)!Pozdrawiam,koMandir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wnusio Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 moje wykopkowe mazenie to stg44 z bagienka,szkoda ze tak malo prawdopodobnepozdro wnusio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Ja bym chciał trafić krzyż żelazny albo jakieś inne ciekawe odnaczenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek68 Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Krychu co tak nisko oceniasz swoje możliwości!!!!Trafić Krzyż Rycerski z liściami dębu oraz mieczami to jest wyzwanie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Ja proponuję iść na całość:z brylantami E.Hartmana,podobno jest jeszcze w lagrze pod Brnem ;)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Lisek oceniam tak nisko bo trafiam wszytsko oprócz odznaczeń - jakieś fatum nade mną ciąży !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Widze ze nie jestem jedyny z tymi odznakami, Krychu rozumiem cie w pelni. Jedni pisza szturma, drudzy parabelke, to wszystko juz znalazlem... Setki kilometrow w nogach, zadnych odznaczen, a krzyz zelazny to moje osobiste marzenie... :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.