cieciwa Napisano 24 Październik 2005 Autor Napisano 24 Październik 2005 A moze powinienem napisać, że łódeczka :)Były plany wyposażenia w te samoloty naszych - wtedy - kontrtorpedowców i stawiacza min Gryf".Samolocik maleńki, ale ciekawy.Podobno istniej tylko kilka jego zdjęć, a może i wiecej?Jeśli można było by je tu umieścić ...
Towarzysz Iwan Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Niestety musiałem obciąć do 100kb.Tutaj już po wywiezieniu do Niemiec, z rejstracją D-GöTZ.Zdjęcia pochodzą z Biblioteczki Skrydlatej Polski" nr.27 - Samoloty w polskim lotnictwie morskim". Jest tam jeszcze plansza z rzutem bocznym i fotka z lotniska - jakby ktoś chciał to na maila (nie zmieści się w limicie). No i oczywiście dane tech.
cieciwa Napisano 24 Październik 2005 Autor Napisano 24 Październik 2005 Bardzo poprosze.Wydaje mi sie, ze mam te zdjecia, ale moge sie mylic - musze sprawdzic w swoim archiwum.Poprosze na adres: cieciwa@alpha.zarz.agh.edu.pl
bodziu000000 Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Zjęcie, które parę miesięcy temu było na ebayu.Jeżeli zechcesz, to jutro mogę wrzucić parę zdjęć.PzdrBodziu
cieciwa Napisano 24 Październik 2005 Autor Napisano 24 Październik 2005 Ooo, tego nieznam ...Bardzo poprosze, wprawdzie czesc sie pewnie bedzie powtarzac, ale zawsze to moze beda w lepszym stanie niz te co mam.
bodziu000000 Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 Wprawdzie było, ale teraz coś widać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.