lolek Posted May 7, 2003 Author Share Posted May 7, 2003 To szabelka jaka wyryłem nie tak dawno, wprost sprzed nosa Frozzerowi:)ps.wystawiona jest na allegro:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 7, 2003 Author Share Posted May 7, 2003 nio tak zapomniaem załadowac fotki:) jak cos to wysle wiecej fotek na mail...a klamra rowniez z tego samego miejsca:) hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2003 Share Posted May 7, 2003 Super znalezisko.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netcom Posted May 7, 2003 Share Posted May 7, 2003 O kurza trąba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feeder Posted May 7, 2003 Share Posted May 7, 2003 więcej zdjęć farciarzu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Może się czepiam,ale autor lolek" wyszedł w kontekście tego postu na hienę i podrzędnego kramarzynę a nie ekspopratora za jakiego się uważa zapewne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 10, 2003 Author Share Posted May 10, 2003 co ty mowisz? jaka hiene? Chec pokazania swego trofeum odbierasz jako przejaw cech typowej hieny? hehe powinno sie w takim razie zlikwidowac forum identyfikacja" a wszystkich ktorzy w ramach tego forum pokazuja swoje znaleziska nazywac tak jak ty mnie.Nie wnikam coz skłoniło cie do podjecia takich sadow o mnie ale domyslam sie iz była to byc moze zazdrosc...tak czy owak przesadziłesps. wszystko jest dla ludzi, ale w rozsadnych rozmiarach!reszte pozdrawiam....sensas aka lolek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozzer Posted May 7, 2003 Share Posted May 7, 2003 ekchem, ekchem, moze prawo pierwokupu by na mnie spadlo, co? :>ale cena kosmiczna przyznam, sprzedawaj i caluj w raczki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 7, 2003 Author Share Posted May 7, 2003 kolejna fota na prosbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 7, 2003 Author Share Posted May 7, 2003 i jesio jedna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 7, 2003 Author Share Posted May 7, 2003 i kolejna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 7, 2003 Author Share Posted May 7, 2003 do Frozzera....Nie wykluczam Cie jesi chodzi o pierwokup.Na allegro cena zdziebko zawyzona (hehe).jak cos to moje gg 4340727. odezwij sie jak bedziesz...ja cały czas online:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted May 7, 2003 Share Posted May 7, 2003 to się nazywa trafienie. A nie to co ja ostatnio wykopałem - współczesną kopie jakiegoś miecza. Jak będę miał skaner to zamieszczę może ktos coś będzie wiedział. Gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Czytajac refleksje pana losta dochodze do wniosku, ze niektorzy ludzie to jednak maja nie do konca wszystko (w glowie) poukladane - szabelka jest ekstrapozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 11, 2003 Author Share Posted May 11, 2003 dzieki!:) heh mi tez sie podoba:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlol Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 zaraz zaraz panowie , mówimy o szabelkach , kibelkach i innych sprawach .W tym temacie nie jestem obeznany , to/ta szabelka to jest tzw. szaszka" tak ?:) Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 11, 2003 Author Share Posted May 11, 2003 ta wykopana szabelka to rosyjska szabla kawaleryjska wz 1881 szaszka".Nie wiem czy owe oznaczenia sa poprawne, lecz spotkałem sie tylko z takimi.Jesli sie myle niech ktos mnie poprawi:)pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lolek
ps.wystawiona jest na allegro:)
16 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.