lolek Napisano 7 Maj 2003 Autor Share Napisano 7 Maj 2003 To szabelka jaka wyryłem nie tak dawno, wprost sprzed nosa Frozzerowi:)ps.wystawiona jest na allegro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 7 Maj 2003 Autor Share Napisano 7 Maj 2003 nio tak zapomniaem załadowac fotki:) jak cos to wysle wiecej fotek na mail...a klamra rowniez z tego samego miejsca:) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 Super znalezisko.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netcom Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 O kurza trąba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 więcej zdjęć farciarzu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maj 2003 Share Napisano 10 Maj 2003 Może się czepiam,ale autor lolek" wyszedł w kontekście tego postu na hienę i podrzędnego kramarzynę a nie ekspopratora za jakiego się uważa zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 10 Maj 2003 Autor Share Napisano 10 Maj 2003 co ty mowisz? jaka hiene? Chec pokazania swego trofeum odbierasz jako przejaw cech typowej hieny? hehe powinno sie w takim razie zlikwidowac forum identyfikacja" a wszystkich ktorzy w ramach tego forum pokazuja swoje znaleziska nazywac tak jak ty mnie.Nie wnikam coz skłoniło cie do podjecia takich sadow o mnie ale domyslam sie iz była to byc moze zazdrosc...tak czy owak przesadziłesps. wszystko jest dla ludzi, ale w rozsadnych rozmiarach!reszte pozdrawiam....sensas aka lolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 ekchem, ekchem, moze prawo pierwokupu by na mnie spadlo, co? :>ale cena kosmiczna przyznam, sprzedawaj i caluj w raczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 7 Maj 2003 Autor Share Napisano 7 Maj 2003 kolejna fota na prosbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 7 Maj 2003 Autor Share Napisano 7 Maj 2003 i jesio jedna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 7 Maj 2003 Autor Share Napisano 7 Maj 2003 i kolejna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 7 Maj 2003 Autor Share Napisano 7 Maj 2003 do Frozzera....Nie wykluczam Cie jesi chodzi o pierwokup.Na allegro cena zdziebko zawyzona (hehe).jak cos to moje gg 4340727. odezwij sie jak bedziesz...ja cały czas online:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 to się nazywa trafienie. A nie to co ja ostatnio wykopałem - współczesną kopie jakiegoś miecza. Jak będę miał skaner to zamieszczę może ktos coś będzie wiedział. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maj 2003 Share Napisano 10 Maj 2003 Czytajac refleksje pana losta dochodze do wniosku, ze niektorzy ludzie to jednak maja nie do konca wszystko (w glowie) poukladane - szabelka jest ekstrapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 11 Maj 2003 Autor Share Napisano 11 Maj 2003 dzieki!:) heh mi tez sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlol Napisano 11 Maj 2003 Share Napisano 11 Maj 2003 zaraz zaraz panowie , mówimy o szabelkach , kibelkach i innych sprawach .W tym temacie nie jestem obeznany , to/ta szabelka to jest tzw. szaszka" tak ?:) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 11 Maj 2003 Autor Share Napisano 11 Maj 2003 ta wykopana szabelka to rosyjska szabla kawaleryjska wz 1881 szaszka".Nie wiem czy owe oznaczenia sa poprawne, lecz spotkałem sie tylko z takimi.Jesli sie myle niech ktos mnie poprawi:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
lolek
ps.wystawiona jest na allegro:)
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.