Skocz do zawartości
  • 0

a pochwale sie..:)

lolek

Pytanie

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Może się czepiam,ale autor lolek" wyszedł w kontekście tego postu na hienę i podrzędnego kramarzynę a nie ekspopratora za jakiego się uważa zapewne.

co ty mowisz? jaka hiene? Chec pokazania swego trofeum odbierasz jako przejaw cech typowej hieny? hehe powinno sie w takim razie zlikwidowac forum identyfikacja" a wszystkich ktorzy w ramach tego forum pokazuja swoje znaleziska nazywac tak jak ty mnie.Nie wnikam coz skłoniło cie do podjecia takich sadow o mnie ale domyslam sie iz była to byc moze zazdrosc...tak czy owak przesadziłes

ps. wszystko jest dla ludzi, ale w rozsadnych rozmiarach!

reszte pozdrawiam....

sensas aka lolek

do Frozzera....Nie wykluczam Cie jesi chodzi o pierwokup.Na allegro cena zdziebko zawyzona (hehe).jak cos to moje gg 4340727. odezwij sie jak bedziesz...ja cały czas online:)

to się nazywa trafienie. A nie to co ja ostatnio wykopałem - współczesną kopie jakiegoś miecza. Jak będę miał skaner to zamieszczę może ktos coś będzie wiedział. Gratulacje

Czytajac refleksje pana losta dochodze do wniosku, ze niektorzy ludzie to jednak maja nie do konca wszystko (w glowie) poukladane - szabelka jest ekstra
pozdrawiam

ta wykopana szabelka to rosyjska szabla kawaleryjska wz 1881 szaszka".Nie wiem czy owe oznaczenia sa poprawne, lecz spotkałem sie tylko z takimi.Jesli sie myle niech ktos mnie poprawi:)
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie