Frozzer Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 fota cos nei weszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Ładna ta odznaka 29. Może zadam niestosowne pytanie, ale nie mogę się oprzeć, zjada mnie ciekawość - T czy R? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 ahhh ten 29 to oczywiscie T :)z R mam tylko to co pokazalem na fotce na bialym tle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 ja szukam blaszki 29, ale bez efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 napisz do mnie na priw frozzer@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 podejżewam, że wszystkie blaszki 29 pojechały w bój i zostały pogubione pod orłowem czy to chwalibogami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 o MATKO... ziemio... co pod sniegiem leżyszcbnbndea, może ci dopuncować brakującą rotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 najciekawsze jest to, ze nie widziałem jeszcze blachy muromskiego wybijanej tym numeratorem, moze dlatego, ze numeratory poginely :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 dea dałeś czadu, ale to nagroda za wytrwałość...Sądząc po pogodzie nieprędko pojawi się możliwość powiększenia kolekcji.Daj jeszcze inne szarfy jak możesz.Natomiast moim powodem do dumy jest stan hunczuna, ale to juz inna bajka...Pozdrawiam wszystkich carogrzebaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Berdan, W kwestii 'opołczeńskiego kryżyka' z 1M- to znak 4. Leib-Gwardyjskiego Strzeleckiego pułku, który nie miał własnej odznaki pułkowej ale od dnia założenia w 1854, nosił na czapkach a potem nad kokardą (bączkiem),złoty opołczeński krzyżyk wzoru panowania Mikołaja I tj. z monogramem tego monarchy i dewizą a wiarę i cara". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 A to moje ubiegłoroczne duperele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 I tak wronka. Szkoda że bez sfastyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 I coś tam jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 No SZAMAN coś taki skromny!Pokarz odznake!A tu cos dla -cdndm-chciałes nieopierzonego!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Kolego 2AA masz problem. To co pokazujesz nie należy do ciebie i nie jest tym o czym piszesz ,bo jak byś miał choć trochę zielonego pojęcia to byś wiedział iż w mosiądzu mosiądzem nic nie wybijesz i to co pokazujesz jest prawdopodobnie stęplem tuszowym do stęplowania;mundurów,plecaków itd.A w kwadracie który jest wycięty był wstawiany najprawdopodobnie nr. kompani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 A dopuncować możesz sobie pokory i zdrowego rozsądku, a nie drażnisz ludzi i to jeszcze publicznie .Lubisz zrażać do siebie ludzi czy najpierw mówisz a potem myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 cbndmdeaOczywiście piękna kopanina, jesteś królem - kciuki do góry, wybauszone oczy, skaczące piłeczki, (brak emotikonów). Do czego 'narzędż' był. Mosiądz mosiądzem ciężko wybić ale w cynki - wejdzie. Można też tłoczyć tym skórę, tusz raczej się nie nadaje.Oczywiście w narzędziu jest puste miejsce 'na rotę'. Dla Ciebie jedyna brakująca to żadna. To by ci brakowało żadnej. Mogę Ci dopuncować bez roty.Tylko po co: 'cbndmdea'? U nas haczyki na leszcza wiesza się pod lodem. Chyba, że Froz Cię nie rozpoznał, tak się zakamuflowałeś - kurna.Czyj jest narzędż? Nie zamęczaj się, dawaj lepiej na kręgle, co by ci łapa nie wypadła z 'rytmu'. Pozdrowienia SzacunekKciuki do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Ty koleś masz naprawdę ze sobą problemy.Z tego bełkotu któryś tu naskrobał ciężko wywnioskować o co ci chodzi a może w ten swój cybuch nie tego tytoniu napchałeś.I dobra rada zejdż ze mnie bo następne spotkanie będzie dla ciebie bolesnym zderzeniem z rzeczywistością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Do kolegi 2A. Nie wiem jak Ty, ale ja posługuje się jednym nickiem i brzmi on dea". Pokazane fanty, artefakty czy jak to sobie chcesz nazwać są moją wyłączną własnością i w większości ja miałem przyjemność poczuć to coś. cbndm ma tyle samo wspólnego z tymi przedmiotami co Ty - czyli nic. Przeglądając Twoje posty odnoszę wrażenie, że masz jakiś dziwny bliżej nie sprecyzowany problem.Ja na tym forum i poza nim żadnych gierek nie prowadzę i prowadzić nie będe. Zrobiłem kilka fotek części mojej kolekcji na prośbę swojego serdecznego kolegi, właśnie z tego forum. Raczej staram się nie zabierać głosu ponieważ niezwykle często nie widać na nim merytorycznej dyskusji, a wyłącznie żale i chorą zazdrość.Wisi mi kto ma większą kolekcje ja, Ty, cbndm, berdan Frozzer czy inni. Pokazałem swoje graty, aby każdy zainteresowany mógł na nie zerknąc. Nie rozumiem dlaczego Ty masz z tym problem.W wielkim uproszczeniu - każdy ma tyle ile znalazł lub na ile go stać.Pozdrawiam Serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarp Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Mądrego dobrze poczytać - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Witam o jeszcze nie tak mrożnym ranku, dopiero idzie, niestety w łeckend..A nie, dobrze: dea to dea, cbndm to cbndm, Frozer to Frozer, Szarp to Szarp - stanowczo się zagalopowałem. Nie ma żadnego haczyka. Przepraszam serdecznie Panowie i winszuję góry wspaniałych przeżyć tego 'czegoś'.Pogadajmy lepiej o narzędziu - jakie są Wasze pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.