strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 to ty całyczas zyłeś w błedzie i myslałeś ze to zrobili rosjanie bu bu babhe heh eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 jest taki wątek to wzucam skany -a ty chwalisz sie swoimi blaszkami czy coś ci powiedziałem-ech szkoda klikać-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Po tym co pokazujwsz,to wygląda że sam jesteś małoletni ,ale co mnie to obchodzi któryś z kilkunastu policmajstrów ogladających te posty napewno zainteresuje się twoimi fantami nie sądzisz i sorka za komentarze bo naprawde były dziecinne ale zastanów się nad tym.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Chylę czoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 ach jeszcze-zyczę ci tego samego co ty mnie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Tak jak mówiłem życzliwych nie brakuje i to życzliwych kolegów.Dlatego teraz zbieram blaszki i inne duperele,lepiej śpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 A ps.WIREK mówi ci coś bo wydaje mi się że się znamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 nie ja zaczełem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Ja przepraszam koledzy mnie w błąd wprowadzili z tymi gnatami.Bo tu o pierwszej wojnie tylko pisali a tu JANEK z PANCERNYCH proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 A jeszcze jedno- te zdjecia to w magazynach TELEWIZJI POLSKIEJ zrobione.To mozna gdzieś oglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 na rozluznienie pasmo Otrytu nie pisze dokładnie gdzie bo jeszcze jakiś chłopczyk wytnie a ci co wiedzą to nie powiedzą -krzyż wrośniety w buka na wyskości ok 2,5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 O to jest ciekawe!Czy to na cmentarzu?Czy zwykły krzyż przydrożny?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 jak zadzwonisz na Woronicza to ci powiedzą -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Rany nie strielaj!Chyba pomyliłeś tematy-my tu sobie jak koledzy dyskutujemy na tematy nam bliskie a tu wojna jakaś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Coś mnie chyba minęło? co tam jest na Woronicza ? co za fotki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Czyja to noga!!!!!!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 cbndm, dea, foni i inni caromaniacy - może założymy nasz post i wtedy nie będzie nieporozumień co wrzucać, a czego nie?ja ze swojej strony pozdrawiam strazakwaffe i gratuluję fantów Max robi wrażenie i dykta też ok.każdy zbiera to co lubi i nie ma gorszych i lepszych...Proponuję na przyszłość więcej tolerancji wtedy forum bedzie przyjemniejszym miejscem dla nas wszystkich...(a tak swoją drogą chętnie poszukałbym w miejscu gdzie jeszcze teraz wychodzą takie wielkogabarytowe fanty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 nawiązując do naszego stałego tematu uderzamy gdzieś w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 podkarpacie dziatkowie podkarpacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 i to jest dobry pomysł, a gdzie dokładniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 masz racje trzebabyło powaznie i więcej tolerancji-a moze byśmy zostali kumplami he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 a moze byliśmy kumplami ??????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 dobranoc ojcowie i na drugi raz pomyślcie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 strazakwaffe, Ty chyba masz problemy, byłes w dzieciństwie bity przez Tate, szukasz profesjonalnej pomocy?Jak bede szukał kumpli to dowiesz sie o tym ostatni.pa zasrajmajtku he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.