dea Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Dzięki za fotkę berdan. Ten fant bardzo pasuje do tego o czym rozmawialiśmy. Z tego co mi wiadomo cbndm poddał się bez walki(informacja z soboty). Jak obserwuje pogodę za oknem to może w kwietniu ruszymy pełną parą.pni- możesz dodać fotki samej szarfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 pni, jesli chodzi o moją fotkę to jest to ryngraf a nie szarfa:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Może wyraziłem się nie precyzyjnie ale chodziło mi o szarfe pod tym saperskim orzełkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 A tak na marginesie to super fant - jak dla mnie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Super fantem jest ryngraf, a mam pytanie z tego tematu wynika że masz działke w ok. XXXXX ;) i stąd moje pytanie czy sie kiedyś nie spotkaliśmy w tych okolicach np. nad rzczką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 cześć pni, dzięki za pochwałę ryngrafu, niestety nie ma aplikacji (chociaż wojłok od spodu jest zachowany w 100%-znasz cudowne właściwości ziemi w naszym ulubionym miejscu :-)).Działkę mam, ale od niedawna i nic na niej jeszcze nie ma :(Nad rzeką się chyba nie spotkaliśmy, ale ...możemy się spotkać (plater1@gazeta.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 dea, uderzasz w niedzielę?ja wstępnie ustawiłem się z cbndm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Od dzisiaj do niedzieli mam urlop uderzam na działkę więc generalnie jestem do dyspozycji i mogę podjechać.Nie wiem tylko czy w niedzielę nie będe musial pojechać na polowanie.W piątek się wszystko wyjaśni. Daj znać co postanowiliście z cbndm to coś wymyślę. Berdan pamiętaj o Twojej skrzynce - rdzewieje i do wiosny to się rozpadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Czy trafiliście takie blaszki bo ja słyszałem że jak na 21 Muromski to nie często się takie trafiają (być może nie mam racji), moje pytanie to czy wiecie co to za ota" choć to rota nie jest? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 dea, a może byś ją z nudów poskrobał...wpadnie flaszka:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 pni-z tego co wiem to Y-uczobnaja (szkolna) P - puliemiotnaja (k.maszynowe) ja trafiłem jeszcze MK to podobno muzyczna - ale także proszę ekspertów o komentarz.pni - odpisałem na priv w sprawie niedzieli:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 berdan - postaram się coś w tym temacie zrobić, ale z uwagi na pogodę i potrzebę użycia bieżącej wody może być ciężko. Za rok będziesz miał ten sam problem u siebie. W zimę na zewnątrz zakręcamy, a w środku grzejemy. Pozostaje jeszcze wariant oszczędnościowy zakręcamy tu i tam i siedzimy w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Do pni tak nie czesto ale prawie kazdy ma zobacz na forum nasze odkrycia post mlodego mausera pt moje fanty pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Czeski hełm -a podnim telefon polowy też czeski-dzwonił ale nikt nie odbierał he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Nie chodzi mi o blaszki muromskiego bo mam ich ok 50 szt ale o te oty" jak napisał berdan - k.maszynowe i szkolna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 trafiona na śmietniku poniemieckim i dosłownie trafiona szpadlem :( przewaliłem hałde piachu w poszukiwaniu reszty wieńca ale niestety. metal aluminiumpzdrBar_Naba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Barnaba, fajny fant teraz nawet bardziej historyczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Barnaba a co to za odznaka?, nie widzialem jeszcze takiej:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Ten z LEJKIEM fant to chyba pierwsza wojna bo kolega trafił taki na Tannenbergu i nic więcej przez cały dzień!!HA! HA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 No to jak panowie sobota czy niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 foni1969-tak tak napewno 1 wojna widze ze sie kolega oriętuje-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 z tego co wiem jest to późniejsza odmiana tarczki ze sznura strzeleckiego. pzdrBar_Naba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Kolega foni robi sobie z ciebie jaja,tylko nas te maszynki do mięsa nie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Ta dykta i CZ chyba wz.30 żadna rewelacja,a jak taki z ciebie znawca to kto pierwszy wyprodukował maxima i nagana chyba proste co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 tak proste nie zpomnij wysłuchac bajek na dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.