Skocz do zawartości

Jesienne odkrycia

1AIR1

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za fotkę berdan. Ten fant bardzo pasuje do tego o czym rozmawialiśmy. Z tego co mi wiadomo cbndm poddał się bez walki(informacja z soboty). Jak obserwuje pogodę za oknem to może w kwietniu ruszymy pełną parą.
pni- możesz dodać fotki samej szarfy.

• Odpowiedzi 356
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Super fantem jest ryngraf, a mam pytanie z tego tematu wynika że masz działke w ok. XXXXX ;) i stąd moje pytanie czy sie kiedyś nie spotkaliśmy w tych okolicach np. nad rzczką?

cześć pni, dzięki za pochwałę ryngrafu, niestety nie ma aplikacji (chociaż wojłok od spodu jest zachowany w 100%-znasz cudowne właściwości ziemi w naszym ulubionym miejscu :-)).Działkę mam, ale od niedawna i nic na niej jeszcze nie ma :(Nad rzeką się chyba nie spotkaliśmy, ale ...możemy się spotkać (plater1@gazeta.pl)

Od dzisiaj do niedzieli mam urlop uderzam na działkę więc generalnie jestem do dyspozycji i mogę podjechać.Nie wiem tylko czy w niedzielę nie będe musial pojechać na polowanie.W piątek się wszystko wyjaśni. Daj znać co postanowiliście z cbndm to coś wymyślę. Berdan pamiętaj o Twojej skrzynce - rdzewieje i do wiosny to się rozpadnie.

Czy trafiliście takie blaszki bo ja słyszałem że jak na 21 Muromski to nie często się takie trafiają (być może nie mam racji), moje pytanie to czy wiecie co to za ota" choć to rota nie jest? Pozdr.

pni-z tego co wiem to Y-uczobnaja (szkolna) P - puliemiotnaja (k.maszynowe) ja trafiłem jeszcze MK to podobno muzyczna - ale także proszę ekspertów o komentarz.pni - odpisałem na priv w sprawie niedzieli:-))

berdan - postaram się coś w tym temacie zrobić, ale z uwagi na pogodę i potrzebę użycia bieżącej wody może być ciężko. Za rok będziesz miał ten sam problem u siebie. W zimę na zewnątrz zakręcamy, a w środku grzejemy. Pozostaje jeszcze wariant oszczędnościowy zakręcamy tu i tam i siedzimy w domu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie