berdan Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 cbndm.dzięki przeszło.super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 nie jesienne a zimowe odkrycie z przed 2 - 3 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Biedaczysko się odezwało z ranczem 20h w R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 cbndm, nie 20, ale 200 - w zasadzie szukasz na mojej ziemi;-))ale co mi tam - zapraszam!szkoda tego dzisiejszego słoneczka, nawet najwiekszy twardziel wśród grzebaczy L zrezygnował...byle do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 foni zdjęcia nie doszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Witam i hm... 14. Ołoniecki Pieszy pułk..Gdybym nie znał cbndm... jest szansa, że to deżawju?Odznaka też podobnaPozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 171 kobryński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Jak przedstawia się u was panowie sprawa nadchodzącej soboty i niedzieli,może by tak mały wypad,co wy na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 przypadkiem niejest troche zazimno,czym kopac kilofem ziemia na 20cm zmarznieta??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 cbndm w twoim poście dopatruję się delikatnej prowokacji, ale... Truknij do mnie może na kilka godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 cbndm-ostatnio wymiękłeś więc o co chodzi?Ja wszędzie i zawsze!!!!!!Opaty to i tak nie wbijemy to choćiaż rozpalimy ognisko.TO TAKA PRZYGODA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 szaman3 nie przyjade do wsi.A jak Cię znam to rowerkiem gdzieś skoczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Witam.Zgadłeś foni. Przejadę się chociaż łopatę przewietrzyć. I tak miałem zbyt długą przerwę.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Berdan zasypało Cię na działce w R...?Mam to co lubisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Witam!Szaman, co u Ciebie śniegu mało, że kopać jedziesz? Odkąd pamiętam, w Białymstoku śnieg znikał, a u babci zawsze jeszcze był. :-)Pamiętasz tego dziwnego orzełka, co od Ciebie odkupiłem? To partyzancki wyrób z przepisowej sztancy. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 wrzucajcie swoje zimowe fanty ja zaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 z dzisiaj:) wstepnie oczysczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Witam Łukasz.Śniegu w lesie jest dosyć sporo, ale jak są chęci, to i to nie przeszkadza. A z tym orzełkiem może masz rację. Jeżeli tak, to chyba nie jesteś na nim stratny.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 foni1969 nie zasypało bo tam jeszcze nic nie mam...Śmigacie w niedz? mam sygnały, że tam śniegu po pachy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Nie wiem jak PAN C...ale ja nie mogę.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 nie mówie nie ,zadzwonie pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 dea to dla Ciebie, obiecane...cbndm jak pojechałeś to napisz jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 W okresie oczekiwania na roztopy by ten czas prędzej mijał zamieszczam fajnego orzełka z Pozdr. P.S. co jest na tej szarfie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.