pawel_breslau Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 Witam.Czy ktoś z Was ma może zdięcia lub rysunki polskiego płaszcza przedwojennego?Chodzi mi o płaszcz strzelca piechoty.Z góry dziękuję i pozdrawiam.Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_breslau Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 Witam ponownie.Czy nikt nie ma żadnych zdięć lub rysunków tego płaszcza???Nie wierzę.Nadal czekam.Pozdrawiam.Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeager Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Pawel, w okresie przedwojennym występowały co najmniej 2 wzory płaszczy, o kórych piszesz wz. 19 i 36 nie mam niestety rysunków do wstawienia, ale myślę, że bez problemu znajdziesz ich sporo w sieci. Ewentualnie przy okazji w reslau" mogę ci zademonstrować na żywo kopię wz. 19 (wz. 48 LWP jest do niej bardzo podobny), pozdrawiamJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek123 Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Paweł napisz mi email na september39@vp.pl podesle ci focisze pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.