pawel_breslau Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 Witam.Czy ktoś z Was ma może zdięcia lub rysunki polskiego płaszcza przedwojennego?Chodzi mi o płaszcz strzelca piechoty.Z góry dziękuję i pozdrawiam.Paweł
pawel_breslau Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 Witam ponownie.Czy nikt nie ma żadnych zdięć lub rysunków tego płaszcza???Nie wierzę.Nadal czekam.Pozdrawiam.Paweł
Jeager Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Pawel, w okresie przedwojennym występowały co najmniej 2 wzory płaszczy, o kórych piszesz wz. 19 i 36 nie mam niestety rysunków do wstawienia, ale myślę, że bez problemu znajdziesz ich sporo w sieci. Ewentualnie przy okazji w reslau" mogę ci zademonstrować na żywo kopię wz. 19 (wz. 48 LWP jest do niej bardzo podobny), pozdrawiamJ.
marek123 Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 Paweł napisz mi email na september39@vp.pl podesle ci focisze pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.