danila2 Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Witam mam pytanie może już było ale nie moge znaleźć. Czy jest jakaś możliwość legalnie chodzić z wykrywką i szukać na polach w lasach gdziekolwiek. Czy potrzebne są jakieś zezwolenia jeśli tak to od kogo. Z góry dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesio Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Art. 36. 1. Pozwolenia wojewódzkiego konserwatora zabytków wymaga:(...)12) poszukiwanie ukrytych lub porzuconych zabytków ruchomych, w tym zabytków archeologicznych, przy użyciu wszelkiego rodzaju urządzeń elektronicznych i technicznych oraz sprzętu do nurkowania.PzdrGrzesiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldefryk Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Niestety zgadzam sie ze swoim poprzednikiem , lecz za kilka lat czas zrobi swoje i nie bedzie juz czego szukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzebiuszka Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 A jeżeli ja nie szukam zabytków ruchomych i archeologicznych to chyba mogę chodzić z wykrywaczem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horst Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Chodzić możesz... powiedz że np szukasz kluczy ;dPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.