lain Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 podczas odgruzowania pewnej piwnicy,w pewnym domu,w pewnej dzielnicy gdanska wyszlo nam cos takiego.nie mam pojecia co to jest.
lain Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 podczas odgruzowania pewnej piwnicy,w pewnym domu,w pewnej dzielnicy gdanska wyszlo nam cos takiego.nie mam pojecia co to jest.
lain Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 starałem się aby było jak najwięcej zdjęc...prosze o wszelka pomoc co to mogło być!!!
magnus992 Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 jak na moje to tez kawal Mg 42 i powiedz gdzie to znalazles to wezme wykrywacz i poszukam tam...(13-sto latki nie wzbudzaja raczej podejzen...:D)
lain Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 no własnie... na pierwszy rzut oka masz racje.zamieściłem tyle zdjęc ponieważ nie wszystko jest tak jak być powinno.(że tak powiem....)
jacenty2004 Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Nie znam nikogo i niczego bardziej wzbudzającego podejrzenia i niebezpiecznego niż 13-to latek w lesie!!! :)
krzycho Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 mi to wyglada na mg42. nic innego nieprzypomina przynajmniej dla mnie.
krzycho Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 witam mieszkam na morenie czyli neidaleko i nic mi o tym niewiadomo brzmi troche jak wkret ale bardzo prawdopodobne:)
Pytanie
lain
podczas odgruzowania pewnej piwnicy,w pewnym domu,w pewnej dzielnicy gdanska wyszlo nam cos takiego.nie mam pojecia co to jest.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.