haupttman Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 Wykopałem ją na pewnym stalagu, ale z tego co wiem to był tam też obóz podczas pierwszej wojny światowej! Czy może to być jakiś nieśmiertelnik?
haupttman Napisano 14 Październik 2005 Autor Napisano 14 Październik 2005 No tak, teren spory, lecz tam to bardziej obawiałbym się najazdu Wrocławia!
jacenty2004 Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Warszawa już jedzie podebrać Ci te butelki i łuski
haupttman Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 Wykopałem ją na pewnym stalagu, ale z tego co wiem to był tam też obóz podczas pierwszej wojny światowej! Czy może to być jakiś nieśmiertelnik?
haupttman Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 który obóz? ciekawe czy zgadniesz?
Raned Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 Nie widzę cech nieśmiertelnika, ale mogę się mylić. Wiem o jaki obóz chodzi, być może były tam takie identyfikatory jeńców.
Pytanie
haupttman
Wykopałem ją na pewnym stalagu, ale z tego co wiem to był tam też obóz podczas pierwszej wojny światowej! Czy może to być jakiś nieśmiertelnik?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.