mick1 Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Napisano 29 Wrzesień 2005 Los mnie pchnal w strone tego miasta (Brna w Czechach).Chcialbym cos zobaczyc, moze poryc (ale nadal nie wiem, jak tu wyglada sprawa z szukaczkami).Moze ktos wie, co mozna zobaczyc, gdzie isc, czy tez jechac?
Dundee Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 Co do kopania kolego to Ci nie podpowiem,ale do ogladania: Zamek Spilberg (nie wiem czy sie tak pisze),Tor wyscigowy pod miastem (malo historyczne ;) ale fajne)No i niedaleko miejscowosc Slavkov u Brna kiedys Austerlitz..a tu juz wiele nie trzeba mowic co Napoleon robil w 1805pozdro
bjar_1 Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 http://www.detektorweb.cz/ - na tej czeskiej stronie są czasem fanty z wykopków z Brna i okolic.pozdrawiam
iglanadon Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 do tego jeszcze motoweteran bazar tylko nie pamiętam w jakim terminie, byłem tam kiedyś - coś jak nasza Łódź tylko taniej
mick1 Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 dziekuje za informacje:) Jesli chodzi o atrakcje turystyczne w Brnie (m. in. Spilberg) to juz obejzalem. Reszte postaram sie obejzec. Dziekuje za link.
Boruta Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 No i tam mausery kiedyś robli.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.