Skocz do zawartości

bounty hunter

Gość mm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeśli chodzi o tą firmę to odradzam. Uważam, że wykrywacze tej firmy to zabawki z wieloma niepotrzebnymi bajerami. Bardzo przekłamują i są niestabilne. Następną ich wadą jest to, że są bardzo czułe na wilgoć. Jedyną ich zaletą jest to, że są lekkie , w porównaniu do wykrywaczy innych firm. Miałam kiedyś Land Stara, porażka. Jednak należy pamiętać, że jak ma się coś znaleźć, to i PI wystarczy. Lepiej troszeczkę dołożyć i kupić coś innego.
Napisano
Dwa lata chodziłem z Trackerem IV. Za te pieniądze sprzet był bardzo dobry. Znalazłem dużo monet, guzików, łusek. Trafiały się i klamry, i nieśmiertelniki, i odznaki.Czyli zgodnie z jego przeznaczeniem.Pozdrawiam.
Napisano
Za te cene to nie kupisz lepszego nowego sprzetu. Zbajomi chodza na trackerach i maja super rezultaty w szukaniu drobiazgów, ja chodziłem niegdzyś na Land Starze i do monet był extra. Oczywiście jak masz dużo więcej kasy to kup cos lepszego ,ale to już znaczniejsza i to bardzo sumka. Jesli masz tylko tyle kasy by kupic Trackera to ten sprzet jest super. Łatwy w obsłudze, lekki i przy sporym doświadczeniu wyciągniesz równie sporo rzeczy co innym sprzetem. Wielu twierdzi że to zabawka, ale ta zabawka szuka i to dość dobrze i prosze nie porównywać do innego sprzetu bowiem wiadomo że sprzet za 3,5 tys bedzie znacznie lepszy i bardziej profesjonalny niż ten za 850 zł. Co do PI polecam jednak Sprzet VLF na drobiazgi!
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie