proscan Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 Czy to napewno Tracker III? A jaka cena? Dopiero wtedy mozna powiedziec czy warto.
Gość Napisano 29 Kwiecień 2003 Napisano 29 Kwiecień 2003 Jeśli chodzi o tą firmę to odradzam. Uważam, że wykrywacze tej firmy to zabawki z wieloma niepotrzebnymi bajerami. Bardzo przekłamują i są niestabilne. Następną ich wadą jest to, że są bardzo czułe na wilgoć. Jedyną ich zaletą jest to, że są lekkie , w porównaniu do wykrywaczy innych firm. Miałam kiedyś Land Stara, porażka. Jednak należy pamiętać, że jak ma się coś znaleźć, to i PI wystarczy. Lepiej troszeczkę dołożyć i kupić coś innego.
panp2 Napisano 29 Kwiecień 2003 Napisano 29 Kwiecień 2003 w takim razie ss II to też gówwwwwno.....?(sharp shot II )
archeo Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 ja mam discovery 3000 /odpowiednik bounty hantera land star/ i jestem zadowolony. ale zawsze moge sie mylic:)
SP17 Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 Dwa lata chodziłem z Trackerem IV. Za te pieniądze sprzet był bardzo dobry. Znalazłem dużo monet, guzików, łusek. Trafiały się i klamry, i nieśmiertelniki, i odznaki.Czyli zgodnie z jego przeznaczeniem.Pozdrawiam.
Nanook1978 Napisano 5 Maj 2003 Napisano 5 Maj 2003 Za te cene to nie kupisz lepszego nowego sprzetu. Zbajomi chodza na trackerach i maja super rezultaty w szukaniu drobiazgów, ja chodziłem niegdzyś na Land Starze i do monet był extra. Oczywiście jak masz dużo więcej kasy to kup cos lepszego ,ale to już znaczniejsza i to bardzo sumka. Jesli masz tylko tyle kasy by kupic Trackera to ten sprzet jest super. Łatwy w obsłudze, lekki i przy sporym doświadczeniu wyciągniesz równie sporo rzeczy co innym sprzetem. Wielu twierdzi że to zabawka, ale ta zabawka szuka i to dość dobrze i prosze nie porównywać do innego sprzetu bowiem wiadomo że sprzet za 3,5 tys bedzie znacznie lepszy i bardziej profesjonalny niż ten za 850 zł. Co do PI polecam jednak Sprzet VLF na drobiazgi!Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.