Heruss Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Napisano 24 Wrzesień 2005 Witam Jak w temacie, blaszka mojego kumpla niestety nie mam fotki:6 Bttr L Sp Ers Abt 1Z góry dziekuje :)PozdrowieniaHeruss
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Jaki ze mnie spec...;/ Tam jest napewno 'Sp'?
Heruss Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 Napewno jest Sp, (wiem że dziwne :( ) nie spotkałem się z czyms takim, dlatego pytam o radę.PozdroHeruss
Domino(*) Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Bttr - Batterie (bateria)L - moze Leichte? (lekka)Sp - ?? (?????)Ers - Erstaz (zapasowa)Abt - Abteilung (dywizja)Tyle wiemPzdr
Heruss Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Napisano 24 Wrzesień 2005 Witam Jak w temacie, blaszka mojego kumpla niestety nie mam fotki:6 Bttr L Sp Ers Abt 1Z góry dziekuje :)PozdrowieniaHeruss
beaviso Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Heruss, wystarczy zwrócić się do znajomych z forum Kazika :)skrót pochodzi od 6. Batterie, Luftsperr Ersatz Abteilung 1"A tu szczegóły: http://www.ww2.dk/ground/flak/lspers.htmpozdr, M.
Pytanie
Heruss
Jak w temacie, blaszka mojego kumpla niestety nie mam fotki:
6 Bttr L Sp Ers Abt 1
Z góry dziekuje :)
Pozdrowienia
Heruss
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.