Penetrator Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 A co tam - będą fotki - autorem jest kazlos" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 A co ma piernik do wiatraka? Brakło argumentów do dyskusji o panterze i jakieś kopuły wywlekasz? Załóż nowy watek o kopułach i realizuj się.Poza tym kopuły zrobione przez Kęszyckiego były stalowe a nie jakieś betony. A co się z nimi stało, to zapytaj miejscowych złomairzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Oj Tankist. Zanim zaczniesz się bawić w adwokata to sprawdż u żródła :)cytat: robiłem dach w Samborowie, osadziłem betonowe makiety, które wyglądają lepiej niż oryginały"Beton zapewne lepszy od oryginału a o cenie nie wspomnę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redaktor Napisano 21 Październik 2011 Share Napisano 21 Październik 2011 Witam Panie RafaleZgadzam się z Panem, co do roli żródeł w dyskusjach tematycznych. Tak samo jak polecił Pan jej stosowanie Tankistowi, ja to samo, gorąco, polecam Panu. Zanim po raz kolejny rozpocznie się dyskusja na temat kopuł, proszę sprawdź u żródła". Chyba, że temat budzi zainteresowanie tylko i wyłacznie jako podstawa do meczu na słowa" na forum. To wtedy szkoda czasu. Wyrwany z kontekstu cytat, jest tylko i wyłącznie zgrabnym zabiegiem narracyjnym. A kwestia kopuł, zainteresowania" nimi władz lokanych, ważnych urzędów,lokalnych stowarzyszeń itd., kwestia finansowania, bezpieczeństwa, złomiarzy, biednego regionu itd. - to prawdziwa prawda. Ale ona się nie sprzeda na forum... Łatwiej puścić perskie oko do forumowiczów, sugerując, że w grę znowu wchodzi a mityczna kasa"... Panie Rafale, Pan najlepiej wie, jak trudno zmagać się z systemem. Wiele lat temu Pan to przechodział, a ja przedstawiałam na łamach Odkrywcy" Pańskie zmagania. Wygrał Pan, bo oparto się na źródłach.pozdrawiam Pana serdecznie Izabela KwiecińskaPS. Panie Penetrator"Proszę się nie ograniczać tylko i wyłącznie do wklejania fot zniszczonych kopuł na forum. Proszę, skoro tak bardzo Pana boli ten widok - a nie dziwię się, podjać trud znalezienia sponsora, wykonawcy, który naprawi to co zniszczyli złomiarze. Następnie proszę znaleźć kolejne, znaczne środki na zabezpieczenie terenu, całodobowe. Bo licho nie spipozdrawiam Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 21 Październik 2011 Share Napisano 21 Październik 2011 Drogi Panie Tankist"Ostatni wpis w tym wątku poświęcony Panterze był dwa dni przed moim wpisem, a dokładnie 2011-10-18 21:54:01" , dalej już tylko o wyższości prywatnego nad państwowym", więc pozwoliłem sobie wrzucić trochę czegoś tam do tej beczki miodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 Polecam film o aszej Panterze" jest dostepny na stronie zalukaj.plWarsztaty czołgowe: Pantera / Tank Overhaul: Panther (2006) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.