norbert lat 13 Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Razem z marcinem wpadlismy na pomysl zorganizowania takiego spotkania" chetni niech sie wpisoja szczegoly omowi marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 mam prosbe czy watek mozna na okolo tydzien przeniesc na forum glowne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 daje na towarzyskie :)pzdr !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 będziecie kopać w piaskownicy ?? :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 a zebys sie nie zdziwil ja jakies mg wyjdzie z tej piaskownicy (dzieki miarecki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbox Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Będziemy kopać.... butami ludzi którzy się z nas śmieją. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Nie wyśmiewać się z młodych.Fajnie było mieć 13 lat....ale to było dawno i niestety nie wróciMłodzi jestem z wami - Anielskooki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 a tak przy okazji juz nie mam 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 szkoda że już jestem stary ...ale chętnie bym poszedł na spotkanie starych eksploratorów....można by sie zechlać w trupa .....a tak młodzież sie zabawi ....a stare byki nic ......no bo przecież przy młodzieży nie będziemy pić i palić żeby nie zdeprawoać ...PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 jezeli chcesz mozesz wpasc pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 no ja mam 17 lat i z piszczalką chodze od dluzszego czsu...Moje terytoria to linia od Białołęki do Nieporętu.Jakby co to moje GG:4609133Pozdro!Nashorn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 przenosze wątek do działu spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.